Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Aston Villa

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Aston Villa

Η Liverpool επικράτησε με 2-1 σήμερα το απόγευμα στο Anfield και ο Jürgen Klopp μίλησε μετά τον αγώνα για την πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας του μετά 4 μήνες, τον Trent και την μεγάλη ρεβάνς της Τετάρτης με την Real Madrid.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες:

“ Προφανώς, το παιχνίδι εναντίον της Arsenal ήταν πολύ καλό. Σήμερα θα μπορούσε να ήταν η ίδια παλιά ιστορία, παίζαμε καλά, κάναμε ένα λάθος ο αντίπαλος σκόραρε. Στη συνέχεια, σκοράραμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, ήταν ένα μεγάλο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. ”

“ Αποδεχτήκαμε εδώ και πολύ καιρό ότι αυτή είναι μια δυσάρεστη σεζόν για εμάς, αλλά έπρεπε να επιτεθούμε και το κάναμε. Το αναγκάσαμε αν θέλετε. ”

“ Πήραμε ένα ρίσκο, καθώς πέρασε ο Shaq αντί ενός στόπερ και σημειώσαμε ένα υπέροχο νικητήριο γκολ. Το καλύτερο γκολ εδώ και πολύ καιρό. Ήταν ένα συναισθηματικό γκολ. ”

Αν έκανε τελικά λάθος ο Southgate που άφησε εκτός εθνικής τον Trent: 

“ Ο παίκτης θέλει να είναι στην ομάδα. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε περισσότερο για το θέμα. ”

“ Είναι ένας υπέροχος παίκτης, ο Gareth συμφωνεί, αλλά παίρνει μια απόφαση και το σεβόμαστε αυτό. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. ”

“ Εγώ πρέπει να παίρνω καθημερινά σημαντικές αποφάσεις, όπως ο Gareth. Ας αφήσουμε το παιδί να παίξει μπάλα και ας μην πούμε κάτι άλλο. ”

“ Ο Trent έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εναντίον της Arsenal και σήμερα. Όσο για την Real Madrid, δεν κρύβουμε το δεύτερο γκολ. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Απλώς πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν έχει καμία σχέση με την εθνική ομάδα, απλώς θέλει να βελτιωθεί. Απλά μην μιλάτε πια για αυτό. ”

Για την μάχη της τετράδας:

“ Αποφασίσαμε ότι πρέπει να ασκήσουμε πίεση στις άλλες ομάδες. Είμαστε σε χειρότερη θέση από τους άλλους και πρέπει να το κυνηγήσουμε, να τους ασκήσουμε πίεση και για αυτό, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια. ”

Για το σερί των 6 εντός έδρας ηττών:

“ Τα τελευταία έξι παιχνίδια δεν ήταν εύκολα. Δεν το σκεφτήκαμε πολύ, αλλά δεν μπορώ να πω, πως δεν το είχαμε στο μυαλό μας πριν την έναρξη της αναμέτρησης. ”

Για την φετινή σεζόν της Liverpool:

“ Δεν είναι μυστικό, ότι είναι μια δυσάρεστη σεζόν. Πολλά έχουν συμβεί και πρέπει να αγωνιστούμε. Εάν καταλήξουμε στην πρώτη τετράδα, θα ήταν υπέροχο, αλλά δεν εκπλήσσομαι όταν συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Με ενδιαφέρουν όμως οι αντιδράσεις. Ας ελπίσουμε ότι έχουμε γυρίσει στην αρχική μας φόρμα. ”

Για την συνέχεια:

“ Παίζουμε με την Real Madrid και έπειτα με τη Leeds. Όποιος είδε τον αγώνα της Leeds με την Manchester City, γνωρίζει πως το παιχνίδι με την Leeds δεν θα είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. ”

Για την ρεβάνς της Τετάρτης:

“ Οτιδήποτε και αν συμβεί, θα το αποδεχθούμε. Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση την Τετάρτη μόνο και μόνο για να έχουμε μια ελπίδα ανατροπής. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από την Τρίτη, όμως η Real δεν έρχεται εδώ και πιστεύοντας ότι έχει περάσει. ”

“ Θα κάνουμε όμως μια πραγματική προσπάθεια. Η σημερινή νίκη, μας βοηθάει φυσικά. ”

“ Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Το κάναμε σήμερα ενάντια σε έναν ισχυρό αντίπαλο και πήραμε πολύ σημαντικούς πόντους και ό, τι μας έδωσε για την Τετάρτη, θα το χρησιμοποιήσουμε. ”

Σπουδαία νίκη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com