Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλουμε να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League»

Salah: «Θέλουμε να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League»

Ο σκόρερ του πρώτου σημερινού τέρματος της Liverpool, Mohamed Salah παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports μετά το τέλος της αναμέτρησης, μιλώντας για την πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας μέσα στο 2021, για το γκολ του Trent Alexander-Arnold και την μάχη της τετράδας.

Ο Αιγύπτιος για την μάχη της τετράδας είχε να πει:

“ Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε. Νομίζω πως έχουν απομείνει μόνο 7 παιχνίδια; Οπότε, είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε. ”

“ Θέλουμε να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League. Πρέπει όμως να επικεντρωνόμαστε στο κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την τέταρτη θέση. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Νομίζω πως απλά χρειάζεται να πιέσει τον εαυτό του. Προπονείται καλά και έχει παίξει πολύ καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια. Απλώς πρέπει να προσπαθήσει και να παραμείνει συγκεντρωμένος – να μην ακούει κανέναν, απλά προσπαθεί όσο πιο δυνατά μπορεί. ”

Για την σημερινή νίκη πρόσθεσε:

“ Επιτέλους! Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο τελικά το κερδίσαμε και αυτό είναι και το πιο σημαντικό. ”

“ Έχουμε χάσει μερικά παιχνίδια αυτό και αυτό που σκεφτόμαστε είναι : «Ωχ, όχι πάλι». Τελικά όμως, κάναμε μια καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Είναι δύσκολο να μην κερδίζουμε στο Anfield για μερικά παιχνίδια, χάσαμε επίσης μερικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και σκεφτήκαμε « όχι ξανά », αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε καλά. ” Είπε ο Salah.

Ξανά γκολ από τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com