Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΝΑΙ!!! Επιτέλους νίκη στο Anfield!!

ΝΑΙ!!! Επιτέλους νίκη στο Anfield!!

Είναι αλήθεια! Οι Reds νίκησαν στο Anfield! Η ομάδα του Jürgen Klopp νίκησε 2-1 με ανατροπή την Aston Villa (και το VAR) για την 31η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε στην πρώτη τετράδα!

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Salah και Trent και για την Villa ο Watkins.

Ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της Liverpool, μετά τα μέσα Δεκεμβρίου.

Α’ Ημίχρονο: Με τους James Milner και Bobby Firmino να ξεκινούν και τον Sadio Mane να μένει στον πάγκο ανήμερα των γενεθλίων του παρατάχθηκαν εναντίον της Aston Villa οι Reds. Μόλις στο 5′ με αριστερό σουτ του Salah απείλησε για πρώτη φορά η Liverpool, με τον Martinez όμως να αποκρούει, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχα ο Αιγύπτιος στο 13′, όταν ο Mings δεν υπολόγισε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Mo, όμως εκείνος αστόχησε στο τετ α τετ, μη καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ. Ούτε ο Firmino μπόρεσε να ανοίξει το σκορ με εκτός περιοχής σουτ 2 λεπτά αργότερα, όπως και η προσπάθεια του Jota στο 19′ που έφυγε ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Targett στο 22′, για να ακολουθήσουν εκείνες των Reds στο 31′ με εκτέλεση φάουλ του Trent και στο 32′ με κεφαλιά του Jota, ο οποίος σούταρε στην αγκαλιά του Martinez στο 36ο λεπτό. Το γκολ από την Liverpool δεν ερχόταν και ήρθε από την Aston Villa, η οποία εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Kabak στο 43′ και σκόραρε με τον Watkins, μετά από τελική πάσα του Douglas Luiz. Ο Alisson θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε αντιδράσει καλύτερα. Η ομάδα του Jürgen Klopp βρήκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Firmino, ο οποίος σκόραρε από κοντινή απόσταση, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ (!!!) του Diogo Jota στην αρχή της της φάσης.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool μπήκε στο δεύτερο μέρος με διάθεση να παλέψει για την ισοφάριση, η οποία δεν ήρθε στις πρώτες της τρεις ευκαιρίες με Salah, και Jota, όμως αυτή τελικά ήρθε με γκολ του Mo στο 57ο λεπτό! Ο Robertson σούταρε από πλάγια θέση, ο Martinez απέκρουσε, για να σκοράρει με κεφαλιά ο Salah για το 1-1. Η Villa 4 λεπτά αργότερα είχε την μεγάλη ευκαιρία, για να πάρει και πάλι στο σκορ, όταν ο Trezequet εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Phillips και σημάδεψε το δοκάρι του Alisson, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με το rebound. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο οι Reds δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Martinez, έξαναν όμως δύο αλλαγές με τους Wijnaldum και Firmino να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Mane και Thiago. Η επόμενη καλή στιγμή άνηκε στην Villa με ένα μακρινό σουτ του Barkley στο 77′, το οποίο μπλόκαρε ο Alisson. Λίγο πριν την συμπλήρωση των 90′ πέρασε στο ματς και ο Shaqiri αντί του Kabak, με τον Fabinho να συνεχίζει ως στόπερ και ο Ελβετός έμελλε να έχει συμμετοχή στη φάση του γκολ! Ο Shaq γύρισε από τα δεξιά στον Thiago, το μονοκόμματο του Ισπανού σταμάτησε στον Martinez, η μπέλα μετά από απομάκρυνση της άμυνας στρώθηκε στον Trent, για να την στείλει εκείνος στα δίχτυα με ένα καταπληκτικό πλασέ, γράφοντας το 2-1! Οι Reds είχαν μια τελευταία ευκαιρία με τον Mane στο 95′, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Martinez σε τετ α τετ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Trent, Phillips, Kabak (Shaqiri 88′), Robertson, Fabinho, Milner, Wijnladum (Thiago 70′), Salah, Jota, Firmino (Mane 75′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, R. Williams, Davies, Τσιμίκας, Oxlade-Chamberlain, Keita

Aston Villa: Martinez, Cash, Konsa, Mings, Targett, Luiz, Nakamba (Barkley 66′), McGinn, Traore (El Ghazi 68′), Trezeguet (Ramsey 82′), Watkins

Έμειναν στον πάγκο: Heaton, Elmohamady, Engels, Hause, Taylor, Davis

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης εναντίον της Real Madrid.

Ο Trent Alexander-Arnold χάρισε την πολύτιμη νίκη στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com