Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Mane»

Klopp: «Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Mane»

Ο Sadio Mane δεν διανύει την καλύτερη του φόρμα τους τελευταίους μήνες, έχοντας σκοράρει μόλις 3 γκολ στα τελευταία του 23 παιχνίδια στην Premier League, με τον Jürgen Klopp ωστόσο να μην ανησυχεί για τον διεθνή επιθετικό, τονίζοντας παράλληλα πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο Γερμανός τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει για την περίπτωση του Sadio:

“ Όλοι ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Sadio Mane. Τι παίκτης είναι και πόσα έχει κάνει για εμάς. ”

“ Φυσικά όμως τα νούμερα του, από πλευράς σκοραρίσματος δεν είναι εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Το γνωρίζει αυτό. Ένας παίκτης με την νοοτροπία του Sadio θέλει πάντα να τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό θέλει να κάνει και τώρα. ”

“ Κάθε επιθετικός στον κόσμο γνωρίζει αυτές τις καταστάσεις. Δεν ανησυχώ, αλλά και εγώ το παρατηρώ. Είναι κάτι ξεκάθαρο και το δουλεύουμε. Αυτή είναι η μοναδική απάντηση που μπορώ να δώσω. ”

“ Το πρόγραμμα των τελευταίων τριών χρόνων ήταν δύσκολο για πολλούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό ισχύει και για εκείνον, αλλά δεν νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Sadio, κανένα πραγματικό πρόβλημα. ”

“ Όλοι χρειαζόμαστε διαλείμματα κατά καιρούς, αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως αυτό δεν είναι κάποιο πρόβλημα ή κάτι τέτοιο. ”

“ Είναι απλά μια κατάσταση. Αν οι επιθετικοί δεν σκοράρουν για ένα διάστημα, τότε αρχίζουν να σκέφτονται. Όταν ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τα σωστά πράγματα, τότε όλα θα είναι εντάξει ξανά. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η στιγμή. ”

Δεν είναι μια τέλεια σεζόν για τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com