Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Smith: «Έχω μείνει έκπληκτος από την φετινή πορεία της Liverpool»

Smith: «Έχω μείνει έκπληκτος από την φετινή πορεία της Liverpool»

Ο προπονητής της Aston Villa, Dean Smith στη δική του συνέντευξη τύπου ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης εναντίον της Liverpool ανέφερε πως οι Reds παραμένουν μια κορυφαία ομάδα, η οποία όμως τον έχει αφήσει έκπληκτο με την φετινή της πορεία.

Αρχικά μίλησε για τον Jack Grealish, ο οποίος δεν θα επιστρέψει σύντομα:

“ Εγώ μου και ο Jack ήμασταν αρκετά αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, και είχε ένα πισωγύρισμα με τον τραυματισμό του, που πιθανότατα θα τον επιστρέψει μερικές εβδομάδες πίσω. ”

Για το 7-2 επί της Liverpool τον Οκτώβριο:

“ Το 7-2 είναι σίγουρα το καλύτερο αποτέλεσμα της προπονητικής μου καριέρας, λόγω της ποιότητας που διαθέτει η Liverpool. ”

“ Ήταν και ο Virgil van Dijk ακόμα στην ομάδα. Είχαμε λίγη τύχη με το μέρος μας, καθώς σκοράραμε τρία γκολ, μετά από κόντρες, όμως συνολικά πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση. ”

Για τους Reds:

“ Η Liverpool έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και είναι μια κορυφαία ομάδα. Δεν τους είναι δύσκολο να κάνουν μια εμφάνιση, όπως αυτή που έκαναν την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Arsenal. ” Είπε ο Smith.

“ Με έχει αφήσει έκπληκτο η φετινή τους πορεία. Ελπίζω να πάρουν τα πάνω τους, μετά το παιχνίδι εναντίον της Aston Villa. ”

Η Aston Villa νίκησε την Liverpool τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com