Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Villa, Keita, Real και εντός έδρας αποτελέσματα

Ο Klopp για Villa, Keita, Real και εντός έδρας αποτελέσματα

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Aston Villa στο Anfield και αναφέρθηκε στον ρατσισμό που δέχονται οι παίκτες μέσω των social media

Για τις ρατσιστικές επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μέσω των social media, ο Klopp είπε:

“ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά έχουν το πρόβλημα που δεν έχει ακόμη λυθεί, ότι οι άνθρωποι μπορούν να κρύβονται πίσω από οποιονδήποτε λογαριασμό και να λένε οτιδήποτε θέλουν. Αυτό πρέπει να λυθεί γρήγορα σε αυτόν τον πλανήτη. ”

Για την κρίσιμη εβδομάδα που έχει μπροστά της η ομάδα:

“ Είναι μια εβδομάδα ευκαιρίας και πίεσης,  δεν υπάρχει ευκαιρία χωρίς πίεση. Πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτό. Πριν από μια εβδομάδα μιλήσαμε για ένα υπέροχο παιχνίδι εναντίον της Arsenal, και στη συνέχεια σχεδόν το αντίθετο με τη Real. ”

Για τον αγώνα με την Villa:

“ Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους (μετά το 7-2). Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν σε εμάς. Έχω το παιχνίδι στο μυαλό μου. Εννοείται πως πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. ”

“ Δεν γίνεται να βάλεις στην άκρη έναν αγώνα κόντρα στη Villa. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. ”

“ Κάναμε πολλά λάθος πράγματα σε αυτό το παιχνίδι (7-2) και έπρεπε να τα λύσουμε. Μιλάμε πολύ συχνά για αυτό το παιχνίδι. ”

“ Η Villa είναι μια από τις αντίπαλες ομάδες μας για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, η οποία έκανε καλές μεταγραφές. ”

“ Πήραν τον Watkins, τον Barkley, πολύ καλούς παίκτες. Διεκδικούν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. ”

Για τα πρόσφατα εντός έδρας αποτελέσματα των Reds:

“ Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε το παιχνίδι καλά. Πάντα θέλεις να ξεκινήσεις ένα παιχνίδι καλά. Εάν δεν έχεις την απαραίτητη δυναμική από το πρώτο δευτερόλεπτο, πρέπει να την βρεις μέσα στα επόμενα 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα μας δεν ήταν υπέροχα, έτσι έχουμε να δείξουμε μια αντίδραση, σίγουρα. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Τα αποτελέσματα που είχαμε στην έδρα μας δεν ήταν καλά. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αυτό θα είναι από μόνο του ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. ”

Για τον Keita που αντικαταστάθηκε πριν το ημίχρονο στη Μαδρίτη:

“ Έχει παίξει σε σημαντικά παιχνίδια για εμάς, έχει κάνει υπέροχα παιχνίδια για εμάς και έχει σημειώσει σημαντικά γκολ για εμάς. Η αντικατάσταση του ήταν μια απόφαση που πήρα εκείνη τη στιγμή. Έπρεπε να διορθώσουμε το παιχνίδι μας. Μετά το παιχνίδι μιλήσαμε και όλα είναι εντάξει μεταξύ μας. ”

“ Του μίλησα και του εξήγησα την απόφαση μου. Την δέχθηκε προφανώς και όλα είναι εντάξει. ”

Για τον Watkins της Villa:

“ Στην νύχτα του 7-2 νιώσαμε πως όλοι σκόραραν hat-trick. Εκείνου του έδωσε μια σωστή ώθηση. Είναι πραγματικά ταλαντούχος επιθετικός. Ήταν μια πολύ καλή μεταγραφή. Είναι δυνατός, μπορεί να πηδήξει ψηλά, είναι πολύ γρήγορος. Διαθέτει ένα καλό πακέτο. ”

Αν υπάρχουν επιστροφές για αύριο:

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για αύριο. Προπονηθήκαμε χθες και κάποιοι παίκτες ένιωθαν ακόμα την κούραση από τον αγώνα της Τρίτης. ”

“ Κανείς δεν τραυματίστηκε στη Μαδρίτη, αλλά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, μετά την σημερινή προπόνηση. ”

“ Αν αλλάξουμε κάτι, θα το δείτε αύριο. ”

Μια κρίσιμη εβδομάδα έρχεται για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com