Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έλαβε 3D αντίγραφο του Alfredo Di Stefano ο Klopp

Έλαβε 3D αντίγραφο του Alfredo Di Stefano ο Klopp

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η εταιρεία που σχεδίασε το Alfredo Di Stefano Stadium, στο οποίο αγωνίζεται προσωρινά η Real Madrid, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Jürgen Klopp το βράδυ της Τρίτης.

Οι Μαδριλένοι αγωνίζονται προσωρινά στο συγκεκριμένο γήπεδο, το οποίο δεν θυμίζει γήπεδο προδιαγραφών Uefa Champions League, λόγω ανακαίνισης του ιστορικού, Santiago Bernabeu.

Οι εργασίες στο Bernabeu θα ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, όμως ο πρόεδρος της Real, Florentino Perez δήλωσε πέρυσι πως η ανακαίνιση ξεκίνησε νωρίτερα, οπότε θα ολοκληρωθεί και νωρίτερα

Ο Jürgen Klopp δήλωσε το βράδυ της Τρίτης:

“ Το παιχνίδι απόψε ήταν πραγματικά πολύ περίεργο, γιατί ήταν δύσκολο να παίζουμε σε αυτό το γήπεδο. Τουλάχιστον το Anfield είναι ένα κανονικό γήπεδο και αυτό θα είναι καλό για εμάς. ”

Μετά από τις δηλώσεις αυτές, η εταιρεία που σχεδίασε το γήπεδο των 6.000 θέσεων αποφάσισε να στείλει στον προπονητή των Reds ένα 3D αντίγραφο του γηπέδου, έτσι ώστε ο 53χρονος να το θυμάται.

Γνωρίζουμε πως ο Jürgen είναι ένας τύπος με αίσθηση του χιούμορ, οπότε είμαστε σίγουροι πως θα το δεχθεί με χιούμορ. ”

Επιπρόσθετα, θα του στείλουμε και ένα αντίγραφο του Wanda Metropolitano, ώστε να το χρησιμοποιήσει ως σουβενίρ, λόγω της κατάκτησης του Champions League το 2019, καθώς και ένα του Son Moix, διότι δήλωσε πως υπάρχει περίπτωση να προπονήσει μια ημέρα την Real Mallorca. ” δήλωσε ο Jose Guerrero, διευθυντής της εταιρείας.

Στον Klopp δεν άρεσε το Alfredo Di Stefano Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com