Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Henderson κατά του ρατσισμού

Το μήνυμα του Henderson κατά του ρατσισμού

Αποδέκτες ρατσιστικής επίθεσης έγιναν οι Trent Alexander-Arnold και Naby Keita, μετά την ήττα της Liverpool από την Real Madrid στην Ισπανία. Μια επίθεση που καταδίκασαν τόσο οι Reds, όσο και οι ποδοσφαιριστές τους, με τον Jordan Henderson να στέλνει και ένα μήνυμα κατά του διαδικτυακού ρατσισμού.

Ο αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στο σοβαρό αυτό ζήτημα με τέσσερα tweets το απόγευμα της Πέμπτης, ανακοινώνοντας επίσης την έναρξη της συνεργασίας του, με το CyberSmile.

Ο Hendo ανέφερε στα βίντεο που ανέβασε στο Twitter:

“ Τα τελευταία χρόνια, έχω δει μερικούς από τους φίλους μου, συμπαίκτες μου, άλλους παίκτες, άτομα μέσα στο ποδόσφαιρο, εκτός ποδοσφαίρου, την ευρύτερη κοινωνία, να υφίστανται τρομερή κακοποίηση στο διαδίκτυο. Και ακόμα, δεν βλέπω πραγματικά πολλά να αλλάζουν. ”

“ Το βράδυ της Τρίτης, μερικοί από τους συμπαίκτες μου κακοποιήθηκαν ρατσιστικά στο διαδίκτυο μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου και για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. ”

“ Σκέφτομαι να διαγράψω όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιον θα βοηθήσει αυτό ή τι θα κάνει αυτό. ”

«Έτσι, ξεκίνησα να συνεργάζομαι με το Cybersmile, το οποίο είναι ένα ίδρυμα που εκπαιδεύει, υποστηρίζει και συμβουλεύει ανθρώπους που υποφέρουν από κακοποίηση στα κοινωνικά μέσα ή από διαδικτυακό εκφοβισμό. ” Είπε ο Henderson.

“ Θα συνεργαστώ μαζί τους για τις επόμενες εβδομάδες και θα έχουν εκείνοι τον απόλυτο έλεγχο όλων των μέσω κοινωνικής δικτύωσης μου, ώστε να προωθήσουν τι κάνουν και πως βοηθούν τους ανθρώπους. ”

“ Θα δημοσιεύσουμε λοιπόν υλικό, λεζάντες, συνδέσμους υποστήριξης, για να τους χρησιμοποιήσουν άτομα που υποφέρουν. ”

“ Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους τις επόμενες εβδομάδες – και παρακαλώ, όσο μικρό και αν πιστεύετε ότι είναι το ζήτημα, χρησιμοποιείστε το. ”

“ Μπορούμε σίγουρα να σας βοηθήσουμε, καθώς ξέρω πως μερικές φορές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να γίνουν ένα πολύ σκοτεινό μέρος, ανεξάρτητα από το πόσους ακόλουθους έχει ο καθένας. ”

«Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το, ελπίζω να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους. ”

Νέα πρωτοβουλία από τον Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com