Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kroos: «Μπορούσαμε να τους είχαμε βάλει και 4 και 5 γκολ»

Kroos: «Μπορούσαμε να τους είχαμε βάλει και 4 και 5 γκολ»

Για τις λεπτομέρειες και τις τακτικές πού οδήγησαν τη Real Μαδρίτης στη χθεσινή νίκη επί της Liverpool στον πρώτο προημιτελικό μίλησε ο Toni Kroos.

Το κύριο μέρος των δηλώσεων του μέσου της Real ήταν παρόμοιο με αυτό των δηλώσεων του Gini Wijnaldum, και αφορούσε στην ανάκτηση της κατοχής της μπάλας από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του όταν δεν την είχαν.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Γερμανού στο ινδικό Sony Sports:

«Πολλά πράγματα πήγαν καλά στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι βγήκαμε στο γήπεδο με υψηλό κίνητρο και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.»

«Προσπαθήσαμε να τους επιτεθούμε πολύ νωρίς, γιατί γνωρίζαμε ότι και αυτοί έπρεπε να αντικαταστήσουν κάποιους παίκτες γιατί έχουν μερικούς τραυματίες στην άμυνα, οπότε σκεφτήκαμε ότι ίσως ήταν μία καλή ευκαιρία να κερδίζουμε τη μπάλα πολύ νωρίς.»

«Αυτό πήγε καλά, και φυσικά, όταν είχαμε τη μπάλα η ιδέα ήταν να την κρατήσουμε, να κρατήσουμε την κατοχή και να βγούμε μπροστά.»

«Όλα αυτά πήγαν καλά. Ειδικά όταν χάναμε τη μπάλα, την παίρναμε πίσω πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά αυτού του εξαιρετικού πρώτου ημιχρόνου.»

Μετά πρόσθεσε:

«Είναι φυσιολογικό να προσπαθείς να βρεις κάποια σημεία στα οποία μπορείς να τους επιτεθείς.»

«Το θέμα όμως δεν είναι ότι έπρεπε να αντικαταστήσουν μερικούς αμυντικούς, αλλά και ότι δε μπορούσαν να πασάρουν τόσο εύκολα προς τους επιθετικούς τους.»

«Όλοι μας ξέρουμε την ποιότητα πού έχουν μπροστά, οπότε μία από τις ιδέες μας ήταν να πιέσουμε τους αμυντικούς τους, ώστε να μη μπορούν να βγουν εύκολα μπροστά, εκεί όπου έχουν την περισσότερη ποιότητα.»

«Ήταν παραπάνω από πιθανό να σκοράρουμε 4 ή 5 γκολ.»

Τέλος, ο Toni Kroos σχολίασε και τη ρεβάνς:

«Υπάρχει πάντα μία ρεβάνς, ξέρεις ότι πολλά μπορούν να συμβούν και είμαστε χαρούμενοι με το αποψινό μας παιχνίδι, όμως ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το επίπεδο.»

«Πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι, να αμυνθούμε καλά εκεί, να προσπαθήσουμε επίσης να επιτεθούμε, ώστε να περάσουμε στον ημιτελικό.»

To...bro fist του Jurgen Klopp με τους Kroos και Militao μετά τη λήξη του αγώνα.
To…bro fist του Jurgen Klopp με τους Kroos και Militao μετά τη λήξη του αγώνα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com