Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ανακοίνωση της Liverpool για την ρατσιστική επίθεση σε Trent και Keita

Η ανακοίνωση της Liverpool για την ρατσιστική επίθεση σε Trent και Keita

Αποδέκτες ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα οπαδών έγιναν μέσω του Instagram οι Trent Alexander-Arnold και Naby Keita, μετά την ήττα της Liverpool από την Real Madrid στην Μαδρίτη για το Uefa Champions League.

Οι Reds εξέδωσαν ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης, καταδικάζοντας κάθε μορφή ρατσιστικής επίθεσης.

Η Liverpool αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“ Για άλλη μια φορά συζητάμε δυστυχώς για την αποτρόπαια φυλετική κακοποίηση που συνέβη σήμερα το πρωί, μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Είναι απολύτως απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει. ”

“ Η LFC καταδικάζει όλες τις μορφές διακρίσεων και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας, Red Together, μέσω της πρωτοβουλίας για την καταπολέμηση του ρατσισμού. ”

“ Ως σύλλογος, θα προσφέρουμε στους παίκτες μας οποιαδήποτε υποστήριξη που μπορεί να απαιτήσουν. Θα συνεργαστούμε επίσης με τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό και, εάν είναι δυνατόν, τη δίωξη όλων των υπευθύνων. ”

“ Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν θα είναι αρκετό έως ότου ληφθούν τα πιο δυνατά προληπτικά μέτρα από τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων και τους ρυθμιστικούς φορείς που τους διέπουν. ”

“ Η τρέχουσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και είναι καθήκον όλων μας να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί. ” Αναφέρουν οι Reds, κλείνοντας την ανακοίνωση τους.

Απαράδεκτη και καταδικαστέα η σημερινή ρατσιστική επίθεση στους παίκτες της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com