Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Δε βρισκόμαστε σε αποστολή εκδίκησης της Real»

Adrian: «Δε βρισκόμαστε σε αποστολή εκδίκησης της Real»

O Adrian με τον Klopp στο τελευταίο παιχνίδι πού αγωνίστηκε, στην έδρα της Sheffield United.

Εκτός των Diogo Jota και Nat Phillips, και ο Adrian έκανε δηλώσεις για τον αποψινό πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στη Real Μαδρίτης και τη Liverpool.

Ο τερματοφύλακας των Reds και συμπατριώτης αρκετών παικτών της «Βασίλισσας» απάντησε στα όσα ακούγονται περί ευκαιρίας της Liverpool να πάρει εκδίκηση από τους Μαδριλένους για τα γεγονότα του τελικού του 2018, και αναφέρθηκε γενικότερα στον αποψινό αγώνα.

Για να δούμε όμως τι ακριβώς είπε στην AS:

«Δεν είχαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε για αυτό (το ματς), καθώς μετά την κλήρωση παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι και μετά κάθε παίκτης έφυγε για την εθνική του ομάδα.»

«Δεν είχαμε χρόνο για να μιλήσουμε για αυτή την αντιπαράθεση και για αυτή τη διαμάχη. Δεν είναι η καλύτερη ανάμνηση, όμως πολλά έχουν συμβεί από τότε. Δεν τους έχουμε αντιμετωπίσει ξανά από τότε, όμως δε νομίζω ότι αυτό το επηρεάζει, και τον Salah (τον επηρεάζει) πολύ λιγότερο (σ.σ. απαντά στο αν τα γεγονότα του Κιέβου υπάρχει περίπτωση να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας στα δύο παιχνίδια με τη Real)

«Για την εκδίκηση δεν πιστεύω (ότι η ομάδα έχει τέτοια διάθεση). Στο ποδόσφαιρο, οι συγκρούσεις ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες επιστρέφουν κάθε τόσο.»

«Για μας, είναι μία ευκαιρία να δείξουμε ότι η Liverpool είναι εδώ. Το 2018 είναι μερικά χρόνια πίσω, και ό,τι έγινε έγινε. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω και να αναβιώνουμε εκείνη την ανάμνηση. Η Liverpool έχει αλλάξει πολύ από τότε, όπως και η Real Μαδρίτης.»

Τέλος, στον Adrian ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο και εμπειρότερο από όλους αντίπαλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση:

«Δεν είναι τόσο δυνατοί όσο στα πρόσφατα χρόνια. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μας, όμως δεν έχει σημασία, η Real Μαδρίτης είναι πάντα επικίνδυνη.»

«Στην επίθεση έχουν παίκτες πού μπορούν να σε ζημιώσουν στην αντεπίθεση. Είναι μία ομάδα με ταχύτατες μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση (transitions), ομοίως με το δικό μας στιλ παιχνιδιού.»

«Η Real είναι η Real, και θα είναι μία περίπλοκη σύγκρουση.»

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Adrian.
Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com