Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Real Madrid – Liverpool (preview)

Real Madrid – Liverpool (preview)

Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την Liverpool, η οποία αντιμετωπίζει την Real Madrid στο Estadio Alfredo Di Stefano το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για τα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Οι Reds προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ και θα αντιμετωπίσουν τους Μαδριλένους με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η ομάδα του Jürgen Klopp πέρασε από την έδρα της Arsenal το Σάββατο και δείχνει να είναι φορμαρισμένη στο κατάλληλο χρονικό σημείο, ώστε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League και να παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του φετινού Uefa Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα νέο πρόβλημα τραυματισμού και έχει μόνο ευχάριστους πονοκεφάλους αναφορικά με την συνύπαρξη των Wijnaldum και Jota στο αρχικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκόραρε δύο γκολ στο Emirates και θα είναι δύσκολο να μείνει στον πάγκο, όπως άλλωστε και ο Gini, ο οποίος είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των Reds καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν ξεκίνησε κόντρα στους Gunners.

Θεωρείται δύσκολο να μείνει στον πάγκο ο Ολλανδός και να παραταχθεί η ομάδα με 4-2-3-1 στη Μαδρίτη, ενώ εξίσου δύσκολο είναι να μην δοθεί φανέλα βασικού στον Jota.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα ξεκινήσουν και οι δύο το βράδυ της Τρίτης και μείνει στον πάγκο ο Bobby Firmino.

Εκτός παραμένει φυσικά ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson.

Η αντίπαλος της Liverpool, Real Madrid επικράτησε το Σάββατο με 2-0 της Eibar και διεκδικεί το πρωτάθλημα της La Liga, όντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την Atletico Madrid.

Στον αγώνα της Τρίτης θα στερηθεί και εκείνη τον αρχηγό της, Sergio Ramos, καθώς και τους Hazard και Carvajal. Ο Βέλγος δεν είναι πλέον τραυματίας, αλλά δεν παρέμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Ισπανός δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κανονικά διαθέσιμοι είναι οι Kroos και Valverde.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων από τον τελικό του Champions League το 2018 στο Κίεβο, όταν ο Mo Salah αποχώρησε νωρίς ως τραυματίας και η Real Madrid κατέκτησε στη συνέχεια το τρόπαιο με σκορ 3-1.

Σε knockout φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οι δύο ομάδες έχουν να αναμετρηθούν από το 2009, όταν η Liverpool διέλυσε τους Μαδριλένους με 4-0 στο Anfield και προκρίθηκε στους «8» με συνολικό σκορ 5-0.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γερμανός, Felix Brych.

Real Madrid και Liverpool κοντράρονται το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com