Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Zidane: «Ολοκληρωμένη ομάδα η Liverpool, σπουδαίος ο Klopp»

Zidane: «Ολοκληρωμένη ομάδα η Liverpool, σπουδαίος ο Klopp»

Ο Zinedine Zidane μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Liverpool και αποθέωσε τόσο τους Reds, όσο και τον προπονητή τους, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Mo Salah.

Ο Γάλλος ρωτήθηκε αν η ομάδα του υποτιμάται από τον κόσμο:

“ Νομίζω πως ναι. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μου. Αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Αυτή η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και αυτό είναι τόσο καλό για την ομάδα και τον σύλλογο. ”

Για τον Eden Hazard:

“ Το σημαντικό είναι ότι ο Eden είναι χαλαρός και θα επιστρέψει όταν έχει αναρρώσει πλήρως. Αν έχει, τότε τον θέλω πάντα με την ομάδα. Αλλά τώρα προχωράμε βήμα-βήμα και θα δούμε πότε θα παίξει ξανά. ”

“ Τους χρειαζόμαστε όλους. Είχαμε πολλούς τραυματίες και ελπίζουμε να τους έχουμε πίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα δούμε πότε θα επιστρέψει.”

Για την Liverpool:

“ Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό και συμπαγές σύνολο. Παίζουν ως ομάδα και έχουν τρεις πολύ καλούς επιθετικούς. ”

Για τον Mo Salah:

“ Εφόσον δεν είναι παίκτης μας, δεν πρόκειται να μιλήσω για εκείνον. Ο Salah δεν είναι παίκτης μας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο αυριανός αγώνας. ”

Για τον τελικό του 2018:

“ Δεν σκεφτόμαστε το παρελθόν, πρέπει να ζούμε το παρόν. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει εμπειρία και έχει δουλέψει πολύ. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Είδα όλες τις τακτικές του και πολλά πράγματα από το παιχνίδι του. ”

“ Δεν πρόκειται να τον αντιγράψω, όμως μπορείς να μάθεις και εγώ έμαθα από εκείνον. ”

Zidane και Mane στο Κίεβο.
Zidane και Mane στο Κίεβο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com