Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Η κατάκτηση του Champions League είναι ο στόχος μας»

Thiago: «Η κατάκτηση του Champions League είναι ο στόχος μας»

Σε Ευρωπαϊκή εβδομάδα μπήκε η Liverpool και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Real Madrid για τα προημιτελικά του Uefa Champions League και να τα δώσει όλα για τον βασικό της στόχο που είναι η κατάκτηση της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο Thiago Alcantara.

Οι Reds κατέκτησαν την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση το 2019 και θέλουν να πράξουν το ίδιο και φέτος, παίρνοντας και την πρόκριση για το επόμενο Uefa Champions League.

Η ομάδα του Jürgen Klopp προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα σε RB Leipzig, Wolves και Arsenal και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Μαδρίτη.

Ο Ισπανός διεθνής δήλωσε στο BBC’s Football Focus για τους στόχους της ομάδας:

“ Για να είμαστε ρεαλιστικοί, ο φετινός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το Uefa Champions League και να προκριθούμε για το επόμενο. ”

“ Καθώς και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια στην Premier League. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι αναφορικά με αυτό και αρκετά διψασμένοι (για να κερδίσουμε) για τους αγώνες που ακολουθούν. ” Ολοκλήρωσε ο Thiago.

Οι Reds θα κοντραριστούν με τους Μαδριλένους του Zinedine Zidane αύριο το βράδυ στην Ισπανία.  και θα την υποδεχθούν στο Anfield την επόμενη Τετάρτη.

Στόχος η κατάκτηση του Uefa Champions League για την φετινή Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com