Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Michael Olise η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται για Michael Olise η Liverpool»

Οι μεταγραφικές φήμες επέστρεψαν ενόψει καλοκαιριού και η πλέον πρόσφατη συνδέει τους με τον Michael Olise της Reading, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος στην Championship.

Ο 19χρονος έχει μοιράσει 10 ασίστ φέτος με την φανέλα των Royals και δείχνει να έχει λαμπρό μέλλον, με την Liverpool να είναι σύμφωνα με το Eurosport μια από τις ομάδες που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του και ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Είναι γεννημένος στη Γαλλία από Νιγηριανούς γονείς και έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, αλλά όχι με την πρώτη ομάδα.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2019, σε ηλικία 19 ετών και είναι δεύτερος σε ασίστ στο πρωτάθλημα της Championship με 10, όσες έχει και ο Harvey Elliott που ανήκει στην Liverpool. Μόνο ο Buendia της Norwich με 12 έχει περισσότερες.

Έχει πλέον θέση βασικού στην Reading και μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, στα δύο άκρα και ως κεντρικός μέσος. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 66 εμφανίσεις με τους Royals.

Το Eurosport προσθέτει επίσης, πως εκτός από τους Reds, τον παίκτη παρακολουθούν και οι Manchester City, AS Monaco, Chelsea, Borussia Dortmund RB Leipzig και Napoli.

Η ρήτρα αποχώρησης του δεν ξεπερνά τα £8 εκατομμύρια και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από το Madejski.

Ο Olise έχει μοιράσει 10 ασίστ φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com