Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabak: «Κυριαρχήσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη»

Kabak: «Κυριαρχήσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη»

Η Liverpool ήταν η κυρίαρχη ομάδα καθόλη τη διάρκεια του χθεσινού βραδινού αγώνα με την Arsenal, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη, όπως δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Ozan Kabak.

Ο Τούρκος αποτέλεσε μαζί με τον Nat Phillips το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Reds, έχοντας για ακόμη μια φορά πολύ σταθερή απόδοση.

Ο αμυντικός για την νίκη επί των Gunners δήλωσε:

“ Ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Όπως γνωρίζετε, έχουμε χάσει βαθμούς, οπότε είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο. Παίξαμε πολύ καλά και κυριαρχήσαμε στον αγώνα. ”

“ Νομίζω, πως στο πρώτο ημίχρονο τα δώσαμε όλα στα τάκλιν, στις μονομαχίες του κέντρου και στο δεύτερο βρήκαμε τα τρία γκολ. Το 3-0 είναι ένα πραγματικά καλό σκορ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας.”

“ Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Η Arsenal είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα και όταν κερδίζεις στην έδρα μιας ομάδας, όπως η Arsenal, χτίζεις καλύτερη ψυχολογία ως ομάδα. Τώρα η διαφορά μας από την πρώτη τετράδα είναι δύο πόντοι, οπότε ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια και να βγούμε στο Champions League. ”

Για την συνεργασία του με τον Nat Phillips:

“ Με τον Nat, η συνεργασία μας γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. ”

“ Τώρα έχουμε κρατήσει ανέπαφη την εστία μας σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και ελπίζουμε να το κάνουμε και στους αγώνες με την Real Madrid. Το Champions League είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είμαστε πολύ χαρούμενοι. ”

Για τις κόντρες με τους Μαδριλένους:

“ Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι για αυτά τα παιχνίδια, γιατί όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, αποτελεί τιμή για εμένα. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε δευτερόλεπτο, που παίζω προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και να βοηθώ την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. ” Είπε ο Kabak στην κάμερα του LFCTV.

Ozan Kabak και Jürgen Klopp στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com