Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Kolo Toure για την απώλεια του τίτλου του 2014 και τους υπαίτιούς της

O Kolo Toure για την απώλεια του τίτλου του 2014 και τους υπαίτιούς της

Σε ένα ενδιαφέρον Q&A στο οποίο συμμετείχε, ο Kolo Toure μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον τίτλο πού χάθηκε το 2014 και για τον Βrendan Rodgers.

Αυτό το κουίζ ερωτο-απαντήσεων διοργανώθηκε από το περιοδικό FourFourTwo, και στην ερώτηση πού αφορούσε στη σεζόν 2013-14 και την εν γένει σταδιοδρομία του στη Liverpool, ο γλυκύτατος Kolo αποκρίθηκε ως εξής:

«Απόλαυσα τον χρόνο μου στο Anfield. Ήμουν πολύ τυχερός πού συνδέθηκα με τον Brendan Rodgers (σ.σ. με τον οποίο συνεργάζεται και τώρα στη Leicester City)

«Από εκεί, όλα άλλαξαν για μένα.»

«Ήθελα να αποδείξω σε όλους ότι μπορούσα να αφήσω πίσω μου τη δύσκολη περίοδο πού είχα στη City, και αυτό μπορούσα να το κάνω με τη Liverpool. Μπόρεσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο με σπουδαίους παίκτες σε μία φανταστική περίοδο.»

«Γιατί δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα; Συνέβησαν μερικά πράγματα. Ο κόσμος μιλάει πάντα για το γλίστρημα του Steven Gerrard στο εντός έδρας ματς με την Chelsea, όμως δεν ήταν μόνο αυτό.»

«Είχα κάνει και εγώ ένα λάθος εναντίον της West Brom λίγους μήνες πριν. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη. Δε θέλω ο κόσμος να λέει απλά ‘φταίει μόνο το γλίστρημα’, γιατί δε φταίει μόνο αυτό.»

«Ο Steven ήταν απίστευτος για το club και σκόραρε πολλά σημαντικά γκολ. Πρέπει να μοιραστούμε συλλογικά την ευθύνη.»

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην τότε συνύπαρξή του με τον Rodgers, καθώς και στον Jurgen Klopp, τον οποίο πρόλαβε για λίγους μήνες:

«Ο Βrendan έφερε σταθερότητα στην ομάδα και παραλίγο να κερδίσουμε τον τίτλο, όμως μετά τα πράγματα έγιναν λίγο δύσκολα και έπρεπε να προχωρήσουμε.»

«Με τον Brendan είχαμε εξαιρετική οργάνωση, και μας άρεσε να έχουμε μία επιθετική προσέγγιση.»

«Αν είχαμε κερδίσει τον τίτλο τη σεζόν 2013-14 θα είχε μείνει περισσότερο. Δυστυχώς αυτό δε συνέβη, όμως ήταν διασκεδαστικές εποχές.»

«Για τον Jurgen δεν ήταν εύκολα τα πράγματα την πρώτη του χρονιά, γιατί μάθαινε το αγγλικό παιχνίδι και χάσαμε μερικά παιχνίδια.»

«Η προσέγγισή του όμως δεν απείχε και πάρα πολύ από του Brendan: Το επιθετικογενές ποδόσφαιρο, η ένταση, τα πάντα. Τα πράγματα δούλεψαν για αυτόν μετά από λίγα χρόνια.»

O Kolo Toure πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί το γκολ του στην έδρα της Aston Villa!
O Kolo Toure πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί το γκολ του στην έδρα της Aston Villa!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com