Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος»

Jota: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος»

Ο Diogo Jota δήλωσε πως η νίκη επί της Arsenal στο Emirates ήταν πολύ σημαντική και στη συνέχεια τόνισε πως οι Reds θα πρέπει να κερδίσουν κάθε τους παιχνίδι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Πορτογάλος πέρασε ως αλλαγή εναντίον των Gunners και σημείωσε δύο τέρματα, βοηθώντας τους πρωταθλητές να φύγουν με το διπλό από το Λονδίνο.

Για την σημασία της νίκης και για τη μάχη της τετράδας είπε:

“ Ήταν πολύ σημαντική. Όπως είπα και μετά από το τελευταίο μας παιχνίδι, για να σκεφτούμε για τις υψηλότερες θέσεις, θα πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ως το τέλος της σεζόν. Νομίζω πως αν κάνουμε τη δουλειά μας, θα έχουμε μια καλή ευκαιρία γιατί είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις στην Premier League. Σήμερα, κάναμε την δουλειά μας, ας πάμε το επόμενο. ”

Για την δύναμη του στον αέρα:

“ Κάποιες φορές περνάει ένα διάστημα χωρίς να σκοράρεις γκολ με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το πιο σημαντικό ήταν πως ήμουν εκεί, για να κάνω την διαφορά και αυτό είναι που πρέπει να κάνω. ”

Για την ασίστ του Alexander-Arnold:

“ Ήταν απίστευτη! Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βγάλουν καλές σέντρες στην ομάδα. Πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε αυτό. Σήμερα αυτό δούλεψε και ελπίζουμε να δουλέψει και στο μέλλον. Εγώ έκανα την κίνηση στη σωστή στιγμή και ήταν πιο εύκολο να τελειώσω τη φάση. ” Είπε ο Jota.

Για τη βοήθεια που έφερε από τον πάγκο:

“ Δεν έχει σημασία αν ξεκινάς στην ενδεκάδα ή αν βρίσκεσαι στον πάγκο, πρέπει να είσαι έτοιμος να κάνεις τη διαφορά. Αυτό έκανα σήμερα και αυτό θέλω να κάνω πάντα. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερη κατοχή από την Arsenal, συνήθως το κάνουν αυτό. Εμείς πιέσαμε καλά, δεν τους επιτρέψαμε να έχουν την μπάλα και στο τέλος είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και τα γκολ. “

Για τον αγώνα της Τρίτης με την Real Madrid:

“ Όλοι δουλεύουν σκληρά και καλά και τώρα έχουμε τον αγώνα με την Real Madrid και θέλουμε να το αποδείξουμε αυτό. ”

Δύο γκολ από τον Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com