Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινε εκτός εθνικής ο Trent»

Klopp: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινε εκτός εθνικής ο Trent»

Ο Trent Alexander-Arnold δεν αγωνίστηκε με την εθνική Αγγλίας κατά την τελευταία διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί δεν τον συμπεριέλαβε ο Gareth Southgate στην προεπιλογή των Τριών Λιονταριών.

Ο Γερμανός δήλωσε στην συνέντευξη τύπου για την συγκεκριμένη απόφαση του Southgate:

“ Είμαι και εγώ προπονητής, παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα, κάθε Σαββατοκύριακο, μεσοβδόμαδα για την επιλογή της ενδεκάδας, για την επιλογή του ρόστερ και κατά πάσα πιθανότητα, παίρνω αποφάσεις που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος. ”

“ Σέβομαι απόλυτα πως και ο Gareth παίρνει τις δικές του αποφάσεις. ”

“ Δεν την καταλαβαίνω όμως, γιατί τα τελευταία χρόνια, ο Alexander-Arnold, τουλάχιστον δηλαδή τις δύο προηγούμενες σεζόν, ήταν το καλύτερο δεξί back του κόσμου. ”

“ Αυτή είναι η αλήθεια και βρίσκεται σε μια απίστευτα μικρή ηλικία. Δεν έχω πρόβλημα για την κριτική που ασκείται στους παίκτες μου. Αυτό γίνεται από εμένα και από άλλους ανθρώπους όταν δεν παίζουν καλά. Είναι όμως η αλήθεια, πως ήταν το καλύτερο δεξί back στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.”

“ Είχε covid στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που δεν είναι καλό και όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό τον επηρέασε και κατά τη διάρκεια της σεζόν. ”

“ Κατά τη διάρκεια όμως της σεζόν ήταν ένας από τους πιο σταθερούς μας και από τους πιο καλούς μας παίκτες. Για τον Robbo ισχύει το ίδιο, μπορεί να παίζει συνεχώς, σε υψηλό επίπεδο. ”

“ Δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος που έμεινε εκτός ομάδας. ”

“ Αν συγκρίνετε κάθε χρονιά του Lionel Messi με την καλύτερη σεζόν που έχει κάνει και πείτε πως δεν παίζει όπως την σεζόν 2005-06 (για παράδειγμα), παραμένει όμως ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται βαθιά, τότε δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάποιος καλύτερα από τον Trent τις πάσες ή τις σέντρες του.”

“ Αμύνεται και σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν είναι το δυνατό του σημείο, όμως δεν το κάνει άσχημα. Είναι πραγματικά καλός. ”

“ Μπορεί να ευνοηθεί από αυτό; Φυσικά. Δεν ήταν στην εθνική ομάδα, οπότε είχε τον χρόνο να προπονηθεί. ”

“ Προπονήθηκε σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, έδειξε αντίδραση, ήρθε σε κάθε προπόνηση και απόλαυσε πολύ κάθε μια. ”

“ Είναι ένα πολύ φιλόδοξο παιδί, ξέρω πως θέλει να είναι στην εθνική Αγγλίας και θα κάνει τα πάντα, για να βρεθεί ξανά εκεί. ”

“ Αν όμως ο Trent Alexander-Arnold δεν βρίσκεται στην εθνική Αγγλίας, τότε η εθνική Αγγλίας θα πρέπει να έχει μια πολύ καλή ομάδα, ας το πω και έτσι. ”

“ Σέβομαι την απόφαση, ασφαλώς και το κάνω, αλλά δεν την καταλαβαίνω. ”

Ο Trent θέλει να επιστρέψει στην εθνική Αγγλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com