Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, Henderson, Jota και FSG

Ο Klopp για Arsenal, Henderson, Jota και FSG

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Arsenal αναφέρθηκε στην νέα συνεργασία της FSG, στους van Dijk και Henderson, στον Jota και στο υπόλοιπο της σεζόν.

Για την νέα συνεργασία της FSG:

“ Από όσο γνωρίζω, αυτό σημαίνει ότι μας δίνει συνέπεια σε αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι καλά νέα. Οι ομάδες υπέφεραν επίσης τον περασμένο χρόνο, αυτό μας δίνει λίγο περισσότερη ασφάλεια που θα συνεχιστεί όπως έκανε πριν. ”

Για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Curtis Jones με την εθνική:

“ Θα του μιλήσω. Δεν θέλεις να βλέπεις αυτά τα πράγματα μετά από ένα παιχνίδι, αλλά όλοι γνωρίζουμε, πως σε μια στιγμή που χάνετε ένα παιχνίδι, και αυτό σήμαινε πολλά για τον Curtis που έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Αν η άλλη ομάδα δεν έκανε τίποτα, δεν θα υπήρχε κάποια αντίδραση. ”

Για την επιστροφή των Firmino, van Dijk και Henderson:

“ Ο Bobby έχει επιστρέψει, αλλά οι υπόλοιποι όχι. ”

“ Δεν έχω ιδέα για το EURO, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι εκεί που θα έπρεπε να ήταν την δεδομένη στιγμή. Αν είναι έτοιμοι, τότε θα είναι έτοιμοι. Τώρα βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. ”

Για το υπόλοιπο της σεζόν:

“ Δεν ζούμε στην ονειρική χώρα, αλλά αν με ρωτήσετε τι θέλω για την τελευταία περίοδο, τότε θα έλεγα ας πάμε με ό, τι έχουμε και ρίξτε μια ματιά που θα φτάσουμε. Δεν έχουμε πλέον πολλούς πόντους για χάσιμο. ”

“ Δεν θα διστάσουμε. Θα το κάνουμε. Έχουμε προπόνηση, για να δουλέψουμε ξανά με όλους τους παίκτες. ”

Για την Arsenal:

“ Είναι ένα τεράστιο τεστ. Η Arsenal είναι μια ποιοτική ομάδα. Έχει πολλές δυνατότητες και μεγάλη ποιότητα. Έχουν μια πραγματικά συναρπαστική ομάδα. ”

“ Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο και για την Arsenal. Εμείς θέλουμε να είμαστε μια ομάδα, την οποία δεν θα θέλει να αντιμετωπίσει η Arsenal. Πρέπει να παλέψουμε με όλα όσα έχουμε. ”

Για την εξαιρετική φόρμα του Jota:

“ Ο Diogo είναι σε καλή στιγμή – το έδειξε ξανά στο κατά την διακοπή. Αυτά είναι τα σπάνια οφέλη της διεθνούς διακοπής από συλλογική άποψη! Ο Shaq έπαιξε επίσης καλά για την Ελβετία. Είναι οφέλη, αλλά όχι πολλά. ”

“ Τώρα όλοι επέστρεψαν, είναι όλοι υγιείς, οπότε ας πάμε για αυτό! ”

Για τον Henderson:

“ Δεν είναι εδώ – δεν μπορεί να προπονηθεί αλλά σίγουρα θα προπονηθεί τις επόμενες μέρες και τις επόμενες εβδομάδες εβδομάδες. ”

“ Εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν είμαι γιατρός , όλα εξαρτώνται από τον χρόνο, θα είναι αρκετός; Δεν έχω ιδέα. ”

Για τον Nat Phillips:

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος γι ‘αυτόν. Αγαπώ τους οπαδούς μας που του έδωσαν το βραβείο του παίκτη του μήνα. Το αξίζει πολύ. Δεν είναι το μεγαλύτερο βραβείο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει. ”

“ Τον χρειαζόμαστε. ” Σημείωσε ο Klopp.

Αποθέωσε Nat Phillips ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com