Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Liverpool και Klopp ο Arteta!

Αποθέωσε Liverpool και Klopp ο Arteta!

Ο Mikel Arteta μίλησε για τον Σαββατιάτικο αγώνα εναντίον της Liverpool στην συνέντευξη τύπου, λέγοντας μόνο τα καλύτερα λόγια για τους πρωταθλητές Αγγλίας και για τον προπονητή τους.

Ο προπονητής των Gunners συγκεκριμένα ανέφερε για τους Reds:

“ Με την ποιότητα που έχουν, θα τιμωρήσουν κάθε σου λάθος. Ακόμα και όταν δεν κάνεις λάθη και κάνεις τα πάντα τέλεια, είναι ακόμα σε θέση να σπάσουν τις γραμμές σου, να δημιουργήσουν μια ευκαιρία και να σκοράρουν. ”

“ Προφανώς, είναι μια ομάδα όπου τίποτα δεν πρέπει να τους δοθεί. Αυτό που έκαναν τα τελευταία χρόνια ήταν απίστευτο. Νομίζω ότι ωθούν ο ένας τον άλλον [City και Liverpool] σε ένα διαφορετικό επίπεδο, ένα που μάλλον δεν έχουμε δει στην Premier League. ”

Για τις φετινές τους δυσκολίες:

“ Δεν είμαι αυτός που θα αναλύσω τι πήγε στραβά γι ‘αυτούς. Είναι, αν όχι η καλύτερη, η δεύτερη καλύτερη ομάδα που πρέπει να αναλύσουμε εμείς οι προπονητές. ”

“ Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, η μπάλα πρέπει να είναι στο δίχτυ και η τελική ενέργεια πρέπει να προσφέρει μια στιγμή που σε κάνει να κερδίσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Μερικές φορές δεν μπορείτε να προβλέψετε αυτά τα πράγματα, νομίζω ότι είναι πολλά πράγματα. ”

Για τον Klopp:

“ Αυτό που έχει κάνει είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Ήταν πραγματικά έξυπνο. Ο τρόπος με τον οποίο τα κατάφεραν και ο τρόπος με τον οποίο μεγιστοποίησαν τους πόρους τους, ήταν εξαιρετικός. Το έκαναν πραγματικά, πολύ καλά και τώρα θέλουν να το διατηρήσουν. ”

Ο Mikel Arteta στη φετινή ήττα της Arsenal στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com