Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Nat είναι λεοντόκαρδος και ο Kabak μεγάλο ταλέντο!»

«O Nat είναι λεοντόκαρδος και ο Kabak μεγάλο ταλέντο!»

Το ποδοσφαιρικό potential και το ήδη υπάρχον επίπεδο των Ozan Kabak και Nat Phillips υπερτόνισε ο Pep Lijnders σε πρόσφατες δηλώσεις πού παραχώρησε.

Μιλώντας στο site των Reds, ο βασικός βοηθός του Jurgen Klopp αναφέρθηκε στο -εντελώς αναπάντεχο μέχρι πριν λίγους μήνες- κεντρικό αμυντικό τους δίδυμο, αναφερόμενος ξεχωριστά στις αρετές των δύο παικτών.

Ας δούμε τα λόγια του Pep:

«O Nathaniel αποτελεί ένα παράδειγμα του πού μπορεί να σε φτάσει η αφοσίωση και ο σεβασμός, και ένα παράδειγμα του πόσο συλλογικά δουλεύει αυτή η ομάδα και το προσωπικό της.»

«Βάζει το κεφάλι του εκεί πού οι άλλοι δε βάζουν τα πόδια τους. Έχει μία καρδιά σαν αυτή του λιονταριού! Αν έπρεπε να επιβιώσω σε μία ζούγκλα, οι δύο άνθρωποι πού θα έπαιρνα μαζί μου θα ήταν μάλλον ο Nathaniel και ο Millie (Milner)

Στη συνέχεια μίλησε για τον Τούρκο:

«Ο Ozan είναι ένα μεγάλο ταλέντο, και έχει ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια για πρόοδο. Προσαρμόστηκε φανταστικά μέσα στην ομάδα μας ερχόμενος από συνθήκες όπως αυτές της Schalke, και είχε άμεσο αντίκτυπο στη Liverpool FC.»

Μετά ο Pep Lijnders ξαναπέρασε στον Phillips, αφού ρωτήθηκε αν η ιστορία του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης:

«Αυτό είναι απολύτως αληθινό.»

«Δεν είναι η πρώτη φορά πού συμβαίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα μας, και σίγουρα όχι η τελευταία. Το πάθος, η φιλοδοξία, η αγάπη για το παιχνίδι πάντα είτε θα σε καταξιώσει είτε θα σε καταστρέψει (it will make or break you)

«Ευτυχώς, έχουμε ήδη πολλές τέτοιες ιστορίες. Η δύναμη της θέλησης και ο χαρακτήρας ήταν η βάση για πολλά από τα αγόρια μας ώστε να κερδίσουν πράγματα μαζί μας. Αυτό μου δίνει την αυτοπεποίθηση ότι θα επανέλθουμε.»

Αυτά τα ωραία είχε να πει ο Pep Lindjners για τους Nat Phillips και Ozan Kabak.
Αυτά τα ωραία είχε να πει ο Pep Lijnders για τους Nat Phillips και Ozan Kabak.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com