Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/4/1989 Νίκη επί Norwich City στο κυνήγι του τίτλου (vid)

Σαν σήμερα: 1/4/1989 Νίκη επί Norwich City στο κυνήγι του τίτλου (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Norwich City στο Carrow Road για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν την πορεία τους στην διεκδίκηση του τίτλου.

Έχοντας μείνει πίσω στην βαθμολογία στην περίοδο των Χριστουγεννιάτικων Εορτών, οι Κόκκινοι επεδίωξαν με ένα σερί καλών παιχνιδιών και αποτελεσμάτων, να καλύψουν την διαφορά που τους χώριζε από την πρωτοπόρο Arsenal. Οι Reds πριν τη σέντρα στο Carrow Road είχαν ένα σερί 8 συνεχόμενων νικών και σκοπός ήταν η διεύρυνση του σερί με όφελος, τι άλλο από το ψαλίδισμα της διαφοράς από τους πρωτοπόρους.

Με πολύ προσεκτικό παιχνίδι απέναντι στα «Καναρίνια» οι Κόκκινοι έδειχναν να έχουν κάποιο άγχος, το οποίο έβγαινε στις τελικές φάσεις με τις βεβιασμένες κινήσεις τους να «τελειώσουν» τις φάσεις. Σε μία πάντως από αυτές, ο John Barnes μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων θα «στρώσει» την μπάλα στον Ronnie Whelan, ο οποίος θα στείλει με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Bryan Gunn (21′).

Το γκολ του διεθνή Ιρλανδού μέσου, που ήταν το 3ο του μέσα στη χρονιά, αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν τη νίκη οι Reds και να πλησιάσουν τους «Κανονιέρηδες» στους 2 βαθμούς από την κορυφή, αφήνοντας την Norwich City στην 3η θέση. Έτσι θα συνέχιζαν να ασκούν πίεση στους Gunners στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι στο Carrow Road παρακολούθησαν 26.338 θεατές και διαιτητής ήταν ο D. J. Ashworth.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και το γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 1/4/1989 Νίκη επί Norwich City στο κυνήγι του τίτλου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com