Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/4/2017 Νίκη επί Everton αφιερωμένη στον Moran (vid)

Σαν σήμερα: 1/4/2017 Νίκη επί Everton αφιερωμένη στον Moran (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Everton σε ένα ακόμα Merseyside derby στο Anfield για το πρωτάθλημα, τιμώντας πριν την σέντρα την μνήμη του Ronnie Moran, που είχε φύγει από την ζωή, λίγες μέρες νωρίτερα.

Οι Κόκκινοι μαζί με τους «γείτονές» τους παρατάχθηκαν γύρω από την σέντρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού και με παρατεταμένο χειροκρότημα, στο οποίο συμμετείχε το κοινό του Anfield, τίμησαν τον προσφάτως εκλιπόντα (22/3/2017) πρώην αρχηγό, προπονητή και manager τους, Ronnie Moran.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Reds αφού μόλις στο 8′ Roberto Firmino & Sadio Mane συνδυάστηκαν, με τον Σενεγαλέζο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Joel Robles, γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και θα ισοφαρίσουν με τον Matthew Pennington στο 28′, αλλά η χαρά τους θα κρατήσει μόλις 3 λεπτά αφού ο Philippe Coutinho από ασίστ του Lucas Leiva θα βάλει μπροστά τους Κόκκινους στο σκορ (31′).

Το τελικό 3-1 θα σημειώσει ο συνήθης ύποπτος σκόρερ εναντίον των «Ζαχαρωτών» Divock Origi από ασίστ του Philippe Coutinho στο 60′, δίνοντας έτσι πολύ βάσιμες ελπίδες στην προσπάθεια των Reds, για την είσοδο στην 4άδα της βαθμολογίας που έδινε το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 52.920 θεατές, ανάμεσά τους και 5 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Anthony Taylor.

Τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool που βρέθηκαν στο παιχνίδι Liverpool v Everton 1.4.2017

Ακολουθούν τα γκολ του 228ου Merseyside Derby:

Σαν σήμερα: 1/4/2017 Νίκη επί Everton αφιερωμένη στον Moran
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com