Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του Koulibaly»

«Η Liverpool έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του Koulibaly»

Ένας κορυφαίος ατζέντης ισχυρίστηκε ότι η Liverpool έχει έρθει σε επαφή με τούς ανθρώπους του Kalidou Koulibaly για μια πιθανή καλοκαιρινή μεταγραφή.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η Napoli έχει μειώσει την τιμή της για τον αμυντικό, ο οποίος συνδέεται συνεχώς με έξοδο από την ομάδα της Serie A.

Ένας δυνατός και ισχυρός κεντρικός αμυντικός που πολλοί στο παιχνίδι πιστεύουν ότι είναι ένας τομέας στον οποίο οι Reds θα επενδύσουν στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

 

Όσο αφορά την συγκεκριμένη θέση, ο Konate βρίσκεται σε μια λίστα με άλλους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, καθώς οι Reds προετοιμάζονται για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Liverpool είναι επί του παρόντος χωρίς τους αμυντικούς Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip.

Ο Ιταλός ατζέντης, Vincenzo Morabito ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο η Liverpool έχει έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του Koulibaly, αλλά θα μπορούσε να τον αποκτήσει για 70 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι.

«Μιλούν ήδη με τον ατζέντη του παίκτη. Θα πρέπει όμως να δουμε την τιμή του », είπε στο Inside Futbol.

«Πριν από τη πανδημία υπήρξαν συζητήσεις για 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα τα δεδομένα πρέπει να γίνουν κατανοητά στην αγορά έχουν, με τις τιμές να έχουν πλέον μειωθεί στο μισό. »

«Πρέπει να δούμε αν ο [ιδιοκτήτης της Napoli Aurelio] De Laurentiis τον πουλάει, διότι είναι δύσκολο για τους ιδιοκτήτες να δεχτούν λιγότερα. »

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για τον Koulibaly να πάει στη Liverpool. Θέλει να τον παίξει μαζί με τον Van Dijk. Ο De Laurentiis θα προσπαθήσει να αποσπάσει 70 εκατομμύρια ευρώ. »

Κρίσιμο καλοκαίρι για τον Kalidou Koulibaly.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com