Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > DC United και Inter Miami διεκδικούν τον Sturridge

DC United και Inter Miami διεκδικούν τον Sturridge

Ο Daniel Sturridge θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο Major League Soccer, αφού δύο ομάδες του Αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του.

Ο λόγος για την DC United και για την Inter Miami, οι οποίες διεκδικούν τον πρώην επιθετικό των Reds.

Ο Danny παραμένει χωρίς ομάδας από τον περσινό Μάρτιο, όταν και έλυσε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Trabzonspor, λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε για παράνομο στοιχηματικό παιχνίδι.

Η DC United αποτελούσε μια εκ των δυνάμεων του MLS τις προηγούμενες δεκαετίας και κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα από το 1996 ως το 2004. Τα τελευταία χρόνια όμως αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν έχει φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Είχε όμως καταφέρει να προσθέσει στο ρόστερ της, τον Wayne Rooney.

Η Inter Miami του David Beckham αποτελεί μια νεοϊδρυθείσα ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να γίνει η επόμενη μεγάλη δύναμη του MLS.

Προπονητής της είναι ο πρώην παίκτης των Manchester United και Everton, Phil Neville, ενώ έχει ήδη υπογράψει τον πρώην αμυντικό της Stoke City, Ryan Shawcross και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Kieran Gibbs για το καλοκαίρι.

Μια εκ των δύο αυτών ομάδων, θα μπορούσε να βοηθήσει τον Sturridge να αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο Sturridge θα μπορούσε να συνεχίσει στο MLS.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com