Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Θα επιστρέψει του χρόνου η Liverpool»

Lallana: «Θα επιστρέψει του χρόνου η Liverpool»

Σίγουρος για την πρώην ομάδα του εξακολουθεί να είναι ο Adam Lallana, καθώς δήλωσε πως οι Reds θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα κανονικά τους επίπεδα, με τη νέα σεζόν, αφού θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο πρώην διεθνής μέσος αγωνίστηκε στους Reds από το 2014 μέχρι το περσινό καλοκαίρι και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Brighton, με την φανέλα της οποίας σημείωσε το πρώτο του τέρμα, στις αρχές του μήνα, εναντίον της Leicester.

Ο Adam δήλωσε στο TalkSport για την φετινή Liverpool:

“ Πιστεύω τον λόγο (για τον οποίο η ομάδα δεν πραγματοποιεί μια καλή σεζόν) μπορούν να τον δουν όλοι. Εννοείται πως πρόκειται για μια διαφορετική σεζόν. ”

“ Είναι μια σεζόν του COVID και χωρίς οπαδούς. Όλοι γνωρίζουν πόση επίδραση ασκούν οι οπαδοί στο Anfield. Επίσης, δεν μπορείς να ξεχάσεις τους τραυματισμούς που έχουν. ”

“ Δεν αποτελεί δικαιολογία. Γνωρίζω πολλούς παίκτες και τους μιλάω ακόμη και τώρα και δεν το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία. Εγώ όμως θεωρώ πως αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύονται κατά τη διάρκεια της φετινή σεζόν. ” Είπε ο Lallana.

“ Είμαι όμως κάτι παραπάνω από αισιόδοξος και πιστεύω πως θα επιστρέψουν την νέα σεζόν, όταν θα έχουν μερικούς παίκτες πίσω και κάποιους οπαδούς στο γήπεδο. ”

“ Έχουν να παίξουν για πολλά ακόμη και στη φετινή σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, αυτό είναι σίγουρο. ”

Adam Lallana και Jordan Henderson στο παιχνίδι του περασμένου μήνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com