Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ένας από τους τρεις καλύτερους του κόσμου ο Salah»

«Ένας από τους τρεις καλύτερους του κόσμου ο Salah»

Ο Mohamed Salah είναι ένας από τους τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, σύμφωνα με τον προπονητή της εθνικής Αιγύπτου U23, Shawky Gharib, ο οποίος μίλησε ξανά για τον παίκτη των Reds.

Ο Gharib θα οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού και θέλει να έχει στη διάθεση του, τον Mo Salah.

Συγκεκριμένα δήλωσε, μιλώντας στο OnTime Sports TV:

“ Ο μοναδικός παίκτης της πρώτης εθνικής που έχουμε καλέσει είναι ο Mo Salah, είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Οι υπόλοιπες επιλογές θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες της ομάδας. ”

“ Ας περιμένουμε μέχρι την κλήρωση της διοργάνωσης και ας δούμε ποιους θα επιλέξουν οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας, της Αργεντινής και της Γαλλίας. ”

“ Για να προσθέσουμε έναν παίκτη, ο οποίος βρίσκεται πάνω από το όριο ηλικίας, θα πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε στην εθνική. ”

“ Όσο αφορά την Ισπανία, την (πρώην) πρωταθλήτρια Ευρώπης, διάβασα μια δήλωση από τον Sergio Ramos, ο οποίος είπε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία δεν έχει πάρει μέρος. Οπότε ίσως δούμε τον Ramos να συμμετέχει με εκείνους, όπως ακριβώς είδαμε τον Neymar με την Βραζιλία το 2016. ” Ολοκλήρωσε ο Gharib.

O Mo Salah με τη φανέλα της Αιγύπτου στον αγώνα εναντίον της Κένυας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com