Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε κόντρα στην Λιθουανία ο Shaqiri! (vid)

Σκόραρε κόντρα στην Λιθουανία ο Shaqiri! (vid)

Με ιδανικό τρόπο συνεχίστηκαν και την Κυριακή οι εμφανίσεις των παικτών της Liverpool με τις εθνικές τους ομάδες, με τον Xherdan Shaqiri να είναι εκείνος που ξεχώρισε.

Ο μέσος των Reds αγωνίστηκε ως δεκάρι με την εθνική του ομάδα, εναντίον της Λιθουανίας και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με δεξί πλασέ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Embolo. Ο Shaq αντικαταστάθηκε από τον Mehmedi στο 80′.

Ως αλλαγή πέρασε ξανά ο Thiago Alcantara στον αγώνα της εθνικής Ισπανίας, παίρνοντας την θέση του Ruiz στο 54′ και βοήθησε την χώρα του να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το διπλό από την Γεωργία με σκορ 1-2, χάρη στο τέρμα του Dani Olmo στο 92′.

Ο Andrew Robertson ξεκίνησε όπως πάντα βασικός με την εθνική Σκωτίας, όντας ο αρχηγός της χώρας του στην ισοπαλία 1-1 στο Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Peretz στο 40ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι Σκωτσέζοι με τον Ryan Fraser της Newcastle στο 56′.

Ο Curtis Jones πέρασε και εκείνος ως αλλαγή στο 72′ στην ήττα της εθνικής Αγγλίας U21 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας με 2-0 για το EURO U21.

Όσο αφορά τον Κώστα Τσιμίκα, ο αμυντικός των Reds δεν αγωνίστηκε στην φιλική νίκη της εθνικής Ελλάδος με σκορ 2-1 επί της Ονδούρας στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Shaqiri χάρισε τη νίκη στην Ελβετία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com