Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Joe Cole για το πέρασμα του από την Liverpool

Ο Joe Cole για το πέρασμα του από την Liverpool

Για το πέρασμα του από την Liverpool μίλησε ο Joe Cole, προσπαθώντας παράλληλα να εξηγήσει τι πήγε λάθος και δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο Anfield με την Famous Red Shirt.

Οι δηλώσεις του πρώην διεθνή μέσου:

“ Μάλλον δεν θα επέστρεφα στην Liverpool, γιατί δεν ήθελα να ρισκάρω να εκνευρίσω ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της Liverpool. Όχι όμως λόγω κάποιου λάθος της ομάδας ή για κάτι τέτοιο. Υπέγραψα για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες και έπειτα πούλησαν την ομάδα μετά από τέσσερις ή πέντε εβδομάδες. ”

“ Γνωρίζετε πως είναι οι ποδοσφαιρικές ομάδες, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα όταν αλλάζουν οι προπονητές, ίσως να μην είσαι στις προτιμήσεις τους. ”

“ Όταν όμως αλλάζουν οι ιδιοκτήτες … ήξερα πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι να αντικατασταθεί ο Roy και τότε ξεκίνησαν και οι τραυματισμοί μου. Ξεκίνησαν με έναν τραυματισμό στο γόνατο, αποκόμιζα συνεχώς μυϊκούς τραυματισμούς και δεν μπορούσα να επιταχύνω όσο γρήγορα ήθελα. ”

“ Περίπου σαν τον Gareth Bale τώρα. Η κατάσταση του Gareth είναι ακόμη πιο εμφανής, γιατί εκείνος είναι ένας sprinter. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ένας sprinter. ”

“ Δεν ήμουν ποτέ ξανά όμως το ίδιο άνετος. Οπότε θα έλεγα πως ήταν η σωστή ομάδα, την λάθος στιγμή. ”

“ Στη συνέχεια πήγα στη Γαλλία, πραγματικά λάτρεψα το πέρασμα μου από την Γαλλία. Ήταν σαν μια πνοή φρέσκου αέρα. Ο Rudi Garcia ήταν υπέροχος μαζί μου, μου είπε πως έπρεπε να προπονούμουν μόνο δύο φορές την εβδομάδα και θα έπαιζα. Κατέληξα να παίζω 35 και 40 παιχνίδια τη σεζόν. ” Δήλωσε ο Cole.

“ Ήθελα να μείνω στην Lille, η Lille με ήθελε, αλλά ο Brendan Rodgers ήρθε στην Liverpool. Ήξερα τον Brendan από την Chelsea, ήξερε τι μπορούσα να κάνω, με είχε δει και ήξερε και γνώριζα πως μπορούσα να ήμουν χρήσιμος παίκτης. ”

“ Ξεκίνησα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ο Downing βρισκόταν στην άλλη πλευρά και στην κορυφή πρέπει να βρισκόταν ο Suarez. Έπαιξα και ένιωσα μυϊκή ενόχληση μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, απογοητεύτηκα. Τελικά, έμεινα μέχρι τον Ιανουάριο και έπαιξα σε ορισμένα παιχνίδια του Europa League. ”

“ Σκόραρα εναντίον της West Ham με την Liverpool, αλλά βρισκόμουν στον αγωνιστικό χώρο, επειδή αντιμετωπίζαμε μια κρίση τραυματισμών. ”

“ Είχα ήδη συμφωνήσει με την West Ham, πριν το νέο έτος (2013). Ήθελα να επιστρέψω σπίτι στην West Ham. ”

“ Έπαιξα κόντρα στην West Ham και σκόραρα και σκέφτηκα: «Τι θα κάνω τώρα; Θα αναγεννηθεί τώρα η καριέρα μου στην Liverpool; ». Δεν έγινε όμως και επέστρεψα στη West Ham. ”

O Joe Cole εν δράσει με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com