Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα αγοράσει τον Grujic η Porto

Δεν θα αγοράσει τον Grujic η Porto

Ακόμη ένα κρίσιμο καλοκαίρι έρχεται για τον Marko Grujic, αφού ο μέσος δεν αναμένεται να παραμείνει στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την Record.

Η Πορτογαλική εφημερίδα αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της, πως αποφάσισε να μην αγοράσει τον Σέρβο από την Liverpool, αφού δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και να ψάξει για τον αντικαταστάτη του.

Ο 24χρονος δόθηκε δανεικός τον Οκτώβριο στην Porto και έχει ξεκινήσει σε μόλις 10 από τα 29 παιχνίδια των Δράκων, ενώ έχει συμπληρώσει μόλις τέσσερις φορές ολόκληρο 90λεπτο, μη έχοντας καταφέρει να εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον Sergio Oliveira.

Η Porto έχει ως προτεραιότητα την εύρεση ενός μέσου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Marko και παράλληλα θα ταιριάζει στα «θέλω» του Sergio Conceicao.

Ο Marko Grujic θα επιστρέψει στη Liverpool μετά το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά δεν θα παραμείνει στο Κόκκινο ρόστερ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Jürgen Klopp, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Η Porto έχει μπροστά της τους δύο προημιτελικούς εναντίον της Chelsea για το Uefa Champions League και η Liverpool θα μπορούσε να ευνοηθεί από αυτούς, αν ο Σέρβος μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Το συμβόλαιο του με τους Reds ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές, θα ήταν η πώληση το φετινό καλοκαίρι.

Δεν θα μείνει στην Πορτογαλία ο Marko Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com