Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολ κόντρα στη Σερβία ο Jota! (vid)

Δύο γκολ κόντρα στη Σερβία ο Jota! (vid)

Με τις εθνικές τους ομάδες αγωνίστηκαν και το βράδυ του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της Liverpool, με τον Diogo Jota να είναι εκείνος που ξεχώρισε χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε εναντίον της Σερβίας.

Πρώτος χρονικά αγωνίστηκε ο Gini Wijnaldum στην άνετη εντός έδρας επικράτηση της εθνικής Ολλανδίας επί της Λετονίας με 2-0 στο Άμστερνταμ. Ο μέσος των Reds ξεκίνησε όπως πάντα βασικός και έμεινε στο γήπεδο μέχρι το 79ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Donny van de Beek της Manchester United.

Ο Diogo Jota αυτή τη φορά επιλέχθηκε για το αρχικό σχήμα της Πορτογαλίας από τον Fernando Santos και δικαίωσε τον πρώην τεχνικό της εθνικής Ελλάδος για την απόφαση του, σκοράροντας δύο γκολ.

Ο επιθετικός των Reds άνοιξε το σκορ στο 11′ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Bernardo Silva και σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο 36ο λεπτό και πάλι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Cedric Soares.

Οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν όμως να φύγουν με το διπλό από την Σερβία, αφού η γηπεδούχος εθνική αρχικά μείωσε σε 1-2 με Mitrovic στο 46′ και ισοφάρισε 2-2 με τον Kostic στο 60′.

Τέλος, ο Neco Williams πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Tom Lawrence στη φιλική νίκη της Ουαλίας με 1-0 επί του Μεξικού.

Ασταμάτητος και με την εθνική ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com