Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Ligt: «Δεν πιέζουμε τον Virgil, εκείνος θα αποφασίσει για το EURO»

De Ligt: «Δεν πιέζουμε τον Virgil, εκείνος θα αποφασίσει για το EURO»

Ο Virgil van Dijk βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εκείνος θα αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στο EURO του καλοκαιριού, όπως δήλωσε ο διεθνής αμυντικός της Juventus και συμπαίκτης του στην εθνική Ολλανδίας, Matthijs de Ligt.

Ο στόπερ δήλωσε για την περίπτωση του Virgil:

“ Είχαμε μια ομαδική συνάντηση χθες και ο Virgil ήταν εκεί. Έδειξε να είναι πολύ καλά, ήταν πολύ φρέσκος και απελευθερωμένος. Δεν ξέρω πως αισθάνεται σωματικά. Δεν θέλει να πιέσει τον εαυτό του. ”

“ Έχει μια ξεκάθαρη σκέψη και την συμβουλεύεται καθημερινά. Είναι ήρεμος και θέλει να δει που θα βρίσκεται, όταν θα ξεκινάει το EURO. Θεωρώ πως είναι σημαντικό να παραμείνει ήρεμος και να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, χωρίς να υπάρξει πίεση από εμάς ή από την χώρα. ”

“ Εκείνος θα αποφασίσει αν θα παίξει στο EURO. Αν είναι μαζί μας, θα είναι μαζί μας. Αν δεν είναι, τότε άλλα παιδιά πρέπει να γεμίσουν τα παπούτσια του. Χθες έδειξε να είναι καλά πάντως. ” Είπε ο de Ligt.

Για την ώρα, η εθνική ομάδα της Ολλανδίας δεν υπολογίζει τον κεντρικού αμυντικό των Reds για το EURO του καλοκαιριού, όπως δήλωσε ο Frank De Boer και θα πράξει ανάλογα με την πρόοδο της αποθεραπείας και την επιστροφή του Virgil.

Virgil van Dijk και Matthijs de Ligt στο Nations League του 2019.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com