Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Καμία επαφή της Liverpool με τον Ramsey»

«Καμία επαφή της Liverpool με τον Ramsey»

Δημοσιεύματα Ιταλικής προσελεύσεως τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν πως η Liverpool έχει στη λίστα της τον Aaron Ramsey, ο οποίος δεν διανύει τις καλύτερες του μέρες στο Τορίνο με την Juventus.

Είναι η δεύτερη σεζόν του έμπειρου μέσου στην Ιταλική και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κάνει την διαφορά και να δικαιολογήσει το υψηλό του συμβόλαιο, ενώ έχει ταλαιπωρηθεί και από πολλούς τραυματισμούς.

Δεν υπάρχει όμως καμία επαφή μεταξύ της Liverpool και του Ουαλού, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano.

Το όνομα του διεθνή ποδοσφαιριστή είχε συνδεθεί και κατά το παρελθόν με την Liverpool, όταν εκείνος επρόκειτο να αποχωρήσει από την Arsenal και μέσα του Λονδίνου, ήθελαν την ομάδα του Jürgen Klopp να ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και τελικά ο 30χρονος μέσος υπέγραψε στην Juventus με ένα πολύ καλό συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Γηραιάς Κυρίας, έχοντας σημειώσει δύο γκολ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν έχει εντυπωσιάσει, όπως οι περισσότεροι παίκτες της φετινής Juventus.

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι υπαρκτό, αλλά πολύ δύσκολα θα δούμε τους Reds να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Προς αποχώρηση από την Juventus ο Ramsey.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com