Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Ramos και Real Madrid ο Thiago

Μίλησε για Ramos και Real Madrid ο Thiago

Ο Thiago Alcantara στην συνέντευξη που παραχώρησε στην AS ρωτήθηκε και για τις αναμετρήσεις με την Real Madrid στο Champions League, καθώς και για τον αρχηγό των Μαδριλένων, Sergio Ramos.

Ο μέσος των Reds δήλωσε στο Ισπανικό μέσο:

“ Είναι ωραίο να παίζεις με τον Sergio. Τα χρόνια περνούν και συνεχίζεις να μαθαίνεις από εκείνον, συνεχίζει να εξελίσσεται, εξακολουθεί να θέλει να είναι ανταγωνιστικός. ”

“Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η φιλοδοξία, την οποία μεταδίδει σε εμάς στην εθνική ομάδα και εμείς έχουμε την ευκαιρία να μαθαίνουμε από έναν παίκτη με τόσο μεγάλες επιτυχίες. Έχει λάβει πολύ μεγάλη αναγνωρισημότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά θέλει και άλλη. ”

“ Λατρεύω να έχω τον Sergio για συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα και όταν τεθούμε αντίπαλοι, θα είναι αντίπαλος μου. ”

“ Έχουμε προσεγγίσει τον αγώνα με τον μεγαλύτερο σεβασμό που υπάρχει, σεβόμαστε το γεγονός πως πρόκειται για έναν προημιτελικό του Uefa Champions League, θέλουμε να παίξουμε σε αυτά τα ματς. ”

“ Είναι μια υπέροχη διοργάνωση και αντιμετωπίζουμε μια φανταστική ομάδα. Αντιμετωπίζουμε την Real Madrid, την οποία και σεβόμαστε. ” Τόνισε ο Thiago Alcantara.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Real Madrid στις 6 Απριλίου στη Μαδρίτη και θα την υποδεχθούν στο Anfield 8 ημέρες αργότερα.

Ο Thiago είναι συμπαίκτης στην εθνική Ισπανίας με τον Sergio Ramos.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com