Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Boer: «Ο van Dijk απέχει 8 εβδομάδες από την επιστροφή του»

De Boer: «Ο van Dijk απέχει 8 εβδομάδες από την επιστροφή του»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, Frank De Boer μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρηση με την Τουρκία και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Virgil van Dijk ενόψει του EURO του καλοκαιριού.

Ο στόπερ των Reds παραμένει εκτός δράσης από τον Οκτώβριο, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού στο Merseyside Derby εναντίον της Everton.

Ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε αναφορικά με την επιστροφή του Virgil:

“ Γνωρίζουμε πως έχει άλλες 8 εβδομάδες μπροστά του. Δεν ξέρω αν αυτός ο χρόνος αρκεί (για να προλάβει το EURO). ”

“ Του έχω μιλήσει, έχει επιστρέψει στο γήπεδο. Πάντα όμως μπορούν να υπάρξουν πισωγυρίσματα και ένα πισωγύρισμα, θα σημαίνει πως θα δεν θα μπορεί να παίξει ξανά για την Liverpool την φετινή σεζόν. ”

“ Μπορώ να φανταστώ, πως θα πουν: «Ωραία, ωραία, επικεντρώσου στην επόμενη σεζόν. ”

“ Πάνω από όλα, θα πρέπει να αισθάνεται εκείνος καλά. Εγώ χαίρομαι που η αποθεραπεία του πηγαίνει, σύμφωνα με το πρόγραμμα. ”

Αν τον υπολογίζει ενόψει EURO:

“ Οτιδήποτε μπορέσει να προσφέρει για την Liverpool την φετινή σεζόν, θα αποτελέσει ένα μπόνους για εμάς. Δεν τον υπολογίζω όμως αυτή τη στιγμή. ”

“ Αν καταφέρει, θα είναι μια φανταστική επιλογή (για εμάς). Θα το δούμε. Δεν τον πιέζω καθόλου. Θα πρέπει να το κάνει μόνος του και να πιστεύει στον εαυτό του. Η επιλογή είναι περισσότερο στο δικό του χέρι. ” Είπε ο De Boer.

“ Όταν έρθει η στιγμή και γνωρίζουμε πως τα πηγαίνει, θα συμφωνήσουμε μαζί του για το τι πρέπει να κάνουμε. Έπειτα εγώ θα πάρω μια σχετική απόφαση. ”

“ Θα τον αφήσουμε να δουλέψει με ησυχία πάνω στην αποκατάσταση του. Τώρα πηγαίνει καλά. Δεν ξέρουμε όμως, αν αυτό θα είναι αρκετό. ”

Πιθανότατα εκτός EURO ο van Dijk. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com