Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Gerrard στον Alexander-Arnold

Το μήνυμα του Gerrard στον Alexander-Arnold

Μήνυμα στήριξης θέλησε να στείλει ο Steven Gerrard μέσω των Times στον Trent Alexander-Arnold, ο οποίος έμεινε εκτός εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες του Μαρτίου.

Ο Trent μπορεί να μην διανύει μια απίστευτα παραγωγική σεζόν, όπως η περσινή του όμως παραμένει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστής της ομάδας του Jürgen Klopp και ο πέμπτος σε συνολικά λεπτά συμμετοχής.

Ο πρώην αρχηγός των Reds δήλωσε στους Times για τον TAA:

“ Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα είμαι πάντα εδώ για τον Trent. Αυτό μπορώ να το πω, χωρίς καθόλου σκέψη. ”

“ Είναι άντρας και γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται.”

“ Τις αποφάσεις τις παίρνει ο Gareth Southgate. Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την απόφαση, όμως δεν είμαι εγώ ο προπονητής της Αγγλίας. Θεωρώ πως ο Trent είναι ο καλύτερος Άγγλος δεξιός back στη χώρα. ”

“ Ένα πράγμα που έμαθα από την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής, είναι ότι δεν μπορείς πάντα να κάνεις εμφανίσεις για 10/10. Όταν πέφτεις, χρειάζεσαι την υποστήριξη, την αγάπη και την προσοχή από τον προπονητή σου. ”

“ Έμεινα έκπληκτος από αυτή την απόφαση, όμως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν είναι σημαντική. ”

“ Ο Trent είναι ένας δεξιός back παγκοσμίου κλάσεως, είναι το καλύτερο δεξί back που έχει η χώρα. Παρεπιπτόντως, έχουμε και άλλα φανταστικά δεξιά back. ”

“ Όσο αφορά όμως το ουσιώδες μέρος της ερώτησης, είμαι εδώ για τον Trent και για κάθε άλλον παίκτη της Liverpool κάθε στιγμή της ημέρας. ”

Ο Trippier προτιμήθηκε του Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com