Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναλαμβάνει την Borussia Monchengladbach ο Xabi Alonso!

Αναλαμβάνει την Borussia Monchengladbach ο Xabi Alonso!

Το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα είναι έτοιμος να κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Xabi Alonso καθώς φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Borussia Monchengladbach για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της στο τέλος της σεζόν.

Ο Γερμανικός σύλλογος έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον βρίσκεται στην δέκατη θέση της Bundesliga. Οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν πως χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή στον πάγκο της ομάδας (Marco Rose έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και θα αναλάβει την Borussia Dortmund), με τον Ισπανό πρώην μέσο να αναλαμβάνει από το καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει η Bild.

Ο 39χρονος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ακαδημία της Real Madrid, πριν μεταπηδήσει στην Real Sociedad B’, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Στη Sociedad τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην πρώτη του σεζόν, ενώ φέτος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δείχνει έτοιμος να προβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου, πριν επιστρέψει στη Γερμανία.

Ο Xabi Alonso αγωνίστηκε στη Γερμανία με την φανέλα της Bayern Munich από το 2014 ως το 2017 και φόρεσε εκείνη της Liverpool από το 2004 ως το 2009, κατακτώντας το Uefa Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο Xabi Alonso.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com