Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferdinand: «Του χρόνου θα κρίνουμε τον Thiago»

Ferdinand: «Του χρόνου θα κρίνουμε τον Thiago»

Ο Rio Ferdinand ανέφερε πως ο Thiago Alcantara θα μπορέσει να κριθεί από την επόμενη σεζόν, καθώς φέτος αντιμετώπισε πολλών ειδών προβλήματα, τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα συνολικά.

Ο Ισπανός βρέθηκε θετικός στον COVID-19 λίγες μόνο μέρες, μετά το επίσημο ντεμπούτο του με τους Reds, ενώ το χτύπημα του Richarlison στο Merseyside Derby του Οκτωβρίου, τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για 2.5 μήνες.

Από τις αρχές του έτους όμως αγωνίζεται συνεχώς, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει την διαφορά με την Famous Red Shirt, λόγω και των πολλών τραυματισμών της ομάδας που φέρνουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές.

Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός ανέφερε για τον Ισπανό διεθνή στο Vibe with Five Podcast:

“ Αυτή η σεζόν θεωρείται σχεδόν άκυρη, όταν πρόκειται να κρίνουμε έναν παίκτη σαν εκείνον, γιατί δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί. ”

“ Οι δύο παρτενέρ του στον χώρο του κέντρου αγωνίζονταν στο κέντρο της άμυνας, οπότε εκείνος δεν μπόρεσε να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. ”

“ Θα μπορούσε να είχε κάνει και φέτος δουλειά στην Liverpool, αν η ομάδα είχε έναν ή δύο τραυματισμούς. Την επόμενη σεζόν, θα μπορέσουμε να τον κρίνουμε. ” Είπε ο Rio Ferdinand.

Thiago Alcantara, Sadio Mane και Diogo Jota στο διπλό του Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com