Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πάντα στη λίστα της Napoli ο Τσιμίκας»

«Πάντα στη λίστα της Napoli ο Τσιμίκας»

Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει την πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, έχοντας πραγματοποιήσει μόλις 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων μόνο στη μια μπόρεσε να συμπληρώσει 90 λεπτά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Αγγλία, ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Jürgen Klopp στις προπονήσεις της ομάδας, κάτι που έχει ως συνέπεια τον ελάχιστον φετινό του χρόνο συμμετοχής.

Θέμα αποχώρησης του από την ομάδα δεν υπάρχει -τουλάχιστον για την ώρα- όμως τα Ιταλικά μέσα τον συνδέουν ξανά με την Napoli, η οποία προσπάθησε να τον κάνει δικό της και τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Η Corriere dello Sport σε δημοσίευμα της για τα μεταγραφικά της Napoli, στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του αριστερού back, αναφέροντας πως ο Τσιμίκας υπάρχει πάντα στην λίστα της Ιταλικής ομάδας.

Η Napoli, σύμφωνα με την Corriere, ενδιαφέρεται για τον διεθνή αριστερό οπισθοφύλακα και θεωρεί πως θα μπορέσει να τον κάνει δικό της, αν συνεχίσει να μην αγωνίζεται στο Anfield, πληρώντας μάλιστα ένα ποσό ανάλογο με αυτό που ξόδεψαν οι Reds, για να τον αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι (£11.7 εκ).

Ο 24χρονος έχει κληθεί στην εθνική Ελλάδος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στους αγώνες με Ισπανία, Ονδούρα και Γεωργία.

Προσπαθεί να βρει τον ρόλο του ο Κώστας Τσιμίκας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com