Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα επαναστατική στατιστική ξεκινά να χρησιμοποιεί η Liverpool

Νέα επαναστατική στατιστική ξεκινά να χρησιμοποιεί η Liverpool

Το επόμενο βήμα θέλει να κάνει η Liverpool, ανεβαίνοντας παράλληλα ένα ακόμη επίπεδο, καθώς θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα κάνει χρήση μιας νέας επαναστατικής, για τον χώρο του ποδοσφαίρου, στατιστικής.

Οι Reds τα τελευταία χρόνια, μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Jürgen Klopp, έχουν γιγαντώσει το επίπεδο τους, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και πλέον είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο επίπεδο του τομέα της στατιστικής.

Η Liverpool θα γίνει η ομάδα που θα κάνει χρήση του StatsBomb 360, όπως αποκάλυψε το Sky Sports. Οι Reds χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό τα δεδομένα που παρέχει αυτή η στατιστική, όμως από εδώ και στο εξής, θα χρησιμοποιούν την ίδια τη στατιστική, κάτι που θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν και να αναλύουν τις κινήσεις κάθε ποδοσφαιριστή σε κάθε αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Αγγλίας θα μπορούν να αναλύουν μεταξύ άλλων,  τι είδους πάσες δίνει ο κάθε παίκτης, σε ποια μέρη του γηπέδου λαμβάνει την μπάλα, που ακριβώς κινείται, πως αντιμετωπίζει την πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα και τις κρίσιμες αποφάσεις που παίρνει.

Οι Reds θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία και για αναλύσουν το υπάρχον ρόστερ τους, αλλά και για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Με την χρήση της, γίνεται πιο εύκολη η εύρεση παικτών που ταιριάζουν 100% στο σύστημα της ομάδας και στα «θέλω» του προπονητή.

Το επόμενο βήμα στη στατιστική κάνουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com