Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alexander-Arnold δεν περίμενε να μείνει εκτός εθνικής

Ο Alexander-Arnold δεν περίμενε να μείνει εκτός εθνικής

Ο Gareth Southgate ανακοίνωσε την Πέμπτη την προεπιλογή της εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες του Μαρτίου, αφήνοντας εκτός τον Trent Alexander-Arnold. Μια απόφαση που συγκλόνισε τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και την Liverpool.

Ο αμυντικός των Reds μπορεί να μην διανύει τόσο παραγωγική σεζόν, όσο η περσινή του, όμως έχει ανεβάσει την απόδοση του το τελευταίο διάστημα και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, ακόμη και σε όχι καλά παιχνίδια της ομάδας, όπως εκείνο με την Everton.

Η ομάδα είχε δώσει άδεια αυτές τις ημέρες στον Trent, όπως και στους υπόλοιπους βασικούς ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στις εθνικές τους, καθώς πίστευε πως θα κληθεί κανονικά από τον Gareth Southgate. Αυτό τελικά δεν συνέβη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι απογοητευμένος με την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού των Τριών Λιονταριών, ωστόσο γνωρίζει πως το μοναδικό που μπορεί να κάνει, είναι να δουλέψει σκληρότερα και να κλείσει ιδανικά την σεζόν, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στο EURO του καλοκαιριού.

Η μη κλήση του Alexander-Arnold στην εθνική μπορεί να είναι μια καλή απόφαση για την Liverpool, όμως ο Jürgen Klopp σε καμία περίπτωση δεν την «πανηγύρισε». Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για τον Trent να εκπροσωπεί την εθνική του και θα προσπαθήσει να του αναπτερώσει το ηθικό με τους κατάλληλους χειρισμούς το επόμενο διάστημα.

Ο Alexander-Arnold δεν κλήθηκε στην εθνική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com