Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Μπορεί βασικός με United o Stevie»

Aldridge: «Μπορεί βασικός με United o Stevie»

Την άποψη πως ο Steven Gerrard θα πρέπει να ξεκινήσει βασικός στο προσεχές ντέρμπι των Reds εναντίον της Manchester United, εξέφρασε μέσω της στήλης που διατηρεί στη Liverpool Echo, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μας John Aldridge.

Στο αγώνα εναντίον της Everton, όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν ξεκάθαρα πως χρειαζόμασταν τους Gerrard και Bellamy, ίσως και από τις αρχές του β’ ημιχρόνου. Χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό γιατί η απόδοση αρκετών παιχτών μας ήταν κάτω του μετρίου. Όπως αποδείχθηκε, η χρονική στιγμή όπου έγιναν οι αλλαγές ήταν η σωστή.

Ο Gerrard είναι σχεδόν έτοιμος. Το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας για τα προκριματικά του Euro 2012 είναι θετικό για εμάς. Έχει μόνο αγωνιστεί μια φορά 13 λεπτά και κάποιες άλλες σε 15λεπτα, ύστερα από την επιστροφή του. Με την προπόνηση στο Melwood, μακριά από τις κάμερες, το όφελος θα είναι μεγάλο για τον Stevie, εν όψει και του αγώνα εναντίον της Manchester United στο Anfield το άλλο Σάββατο.

Κατά τη γνώμη μου ο Steven πρέπει να ξεκινήσει βασικός σε αυτό τον αγώνα, γιατί γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα τι χρειάζεται σε ένα τέτοιο ματς.

Όταν μπήκε στον αγώνα με την Everton, o Stevie λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος. Ηρέμησε το παιχνίδι μας και έδωσε στην ομάδα προοπτική. Ήταν πάνω στη μπάλα συνέχεια, αλλάζοντάς μας το παιχνίδι. Ο Gerrard ήταν ένας από τους κύριους λόγους που τελικά η Liverpool εκμεταλλεύθηκε τον παραπάνω παίχτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com