Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα συζητήσουμε με την Liverpool για την συμμετοχή του Salah στους Ολυμπιακούς»

«Θα συζητήσουμε με την Liverpool για την συμμετοχή του Salah στους Ολυμπιακούς»

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν, όπως όλα δείχνουν στο Τόκιο το καλοκαίρι, με την ποδοσφαιρική εθνική ομάδα της Αιγύπτου να επιθυμεί την συμμετοχή του Mohamed Salah της Liverpool και μάλιστα να τον έχει συμπεριλάβει στην προεπιλογή της.

Το επόμενο διάστημα η εθνική ομάδα της Αιγύπτου θα ζητήσει επίσημα από την Liverpool την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Under 23, Shawky Gharib.

Ο Gharib δήλωσε στο King Fut:

“ Οι κανόνες των Ολυμπιακών Αγώνων, ορίζουν πως ένας παίκτης που δεν έχει δηλωθεί στην προεπιλογή, δεν μπορεί να πάρει μέρος και για τον λόγο αυτό, προσθέσαμε το όνομα του Salah στην αρχική λίστα. ”

“ Ο Salah είναι πολύτιμος και στην Αίγυπτο και έξω από αυτήν. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ του Αγγλικού πρωταθλήματος και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. ”

“ Δεν βγάζει νόημα να έχουμε ως στόχο ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και μην συμπεριλάβουμε στην αποστολή τον καλύτερο παίκτη μας. ”

“ Προετοιμάζουμε ένα αρχείο αναφορικά με την συμμετοχή του Salah, πριν έρθουμε σε επαφή επίσημα με την Liverpool. Αυτό το αρχείο, θα περιέχει τις λεπτομέρειες της κλήρωσης, το γκρουπ μας και το μέρος, στο οποίο θα διαμένει η εθνική ομάδα. ”

“ Μετά την κλήρωση, θα συμπληρώσουμε το αρχείο και θα έρθουμε σε επίσημη επικοινωνία με την Liverpool. ”

Η Αίγυπτος θέλει τον Salah στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com