Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Alexander-Arnold!

Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Alexander-Arnold!

Η εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την προεπιλογή της για τους αγώνες του Μαρτίου και σε αυτήν δεν βρίσκεται κανέναν παίκτης της Liverpool, με την πιο αξιοσημείωτη απουσία να είναι εκείνη του Trent Alexander-Arnold.

Οι Joe Gomez και Jordan Henderson παραμένουν τραυματίες, οπότε δεν θα μπορούσαν να κληθούν από τον Gareth Southgate, ενώ εκτός έμεινε και ο Alex Oxlade-Chamberlain, κάτι όμως που δεν προκαλεί έκπληξη.

Έκπληξη προκαλεί η απουσία του Trent από την εθνική. Μπορεί ο νεαρός αμυντικός να μην έχει μοιράσει τις περσινές και τις προπέρσινες ασίστ του, όμως είναι ο πέμπτος σε λεπτά συμμετοχής παίκτης των Reds σε λεπτά συμμετοχής, με 2845 λεπτά μέχρι στιγμής.

Τον Νοέμβριο ο δεξιός back δεν είχε κληθεί στην εθνική, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο, όμως τώρα είναι απόλυτα υγιής και μάλιστα έχει ανεβασμένη απόδοση τον τελευταίο μήνα.

Η μη κλήση του στην εθνική φυσικά αποτελεί καλό νέο για την Liverpool, αφού ο Trent θα μπορέσει να μείνει στο Kirkby και να δουλέψει κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Ο Southgate εξήγησε την απόφαση του, δηλώνοντας:

“ Υπάρχουν μερικές θέσεις, στις οποίες ο ανταγωνισμός (James, Trippier) που υπάρχει είναι απίστευτος. Ο Trent είναι άτυχος. ”

“ Δεν νομίζω πως οι εμφανίσεις του βρίσκονται στο επίπεδο των τελευταίων χρόνων. Είναι όμως ένα μεγάλο ταλέντο και είμαι σίγουρος πως θα διαδραματίσει έναν μεγάλο ρόλο για την Αγγλία στο μέλλον. ”

Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com