Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Reds θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή και να κλείσουν ιδανικά την σεζόν

Οι Reds θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή και να κλείσουν ιδανικά την σεζόν

Οι Reds πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας με σκορ 0-1 από την έδρα της Wolves και να επανέρχονται στη δράση στις 4 Απριλίου, όταν θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Arsenal, κάτι που σημαίνει πως μεσολαβούν 20 ημέρες μεταξύ των 2 αγώνων, λόγω των προημιτελικών του FA Cup και της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Οι παίκτες της ομάδας θέλουν αρχικά να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο με 17 αγώνες, μέσα στο 2021. Κανείς όμως στη Liverpool δεν θέλει να χαθεί ο καλός ρυθμός και η αρμονική αμυντική λειτουργία που είδαμε στους δύο τελευταίους αγώνες με RB Leipzig και Wolves.

Ο Jürgen Klopp έδωσε άδεια για όλη την εβδομάδα στους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στις εθνικές τους ομάδες την επόμενη εβδομάδα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Mohamed Salah, Sadio Mane, Thiago Alcantara, Andy Robertson, Gini Wijnaldum και Diogo Jota.

Οι παίκτες που δεν εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους ομάδες μέσα στον μήνα, θα προπονηθούν καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας στο The AXA Training Centre και μάλιστα ο κάθε παίκτης θα δουλέψει πάνω σε ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ εκείνοι που δεν αγωνιστεί πολύ, θα κάνουν επιπλέον δουλειά αυτές τις μέρες.

Την επόμενη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών θα μπορούν είτε να δουλέψουν από το σπίτι, είτε από στο νέο προπονητικό της ομάδας στο Kirkby. Η επιλογή είναι δική τους.

Επιπρόσθετα, ο Jürgen Klopp αυτές τις μέρες θα έχει την ευκαιρία να ρίξει μια καλύτερη ματιά στους παίκτες της Ακαδημίας, κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει μέχρι στιγμής φέτος, λόγω των συνεχόμενων αγώνων της πρώτης ομάδας.

Οι Mateusz Musialowski και James Balagizi είναι δύο από τους νεαρούς που θα κοιτάξει οι Γερμανός. Οι δυό τους εντυπωσιάσαν στη νίκη των μικρών της Liverpool με 6-0 επί της Sutton United το βράδυ της Τρίτης για το FA Youth Cup.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχαν οι Reds κόντρα σε RB Leipzig για το Champions League και Wolves για την Premier League κράτησαν την ομάδα στην Ευρώπη και στο κόλπο της τετράδας και στο Kirkby πιστεύουν πως αν οι παίκτες αξιοποιήσουν σωστά με ξεκούραση και δουλειά αυτές τις 20 μέρες, θα μπορέσουν να κλείσουν ιδανικά την σεζόν με διάκριση στην Ευρώπη και πρόκριση για το επόμενο Uefa Champions League.

Η προσοχή των πρωταθλητών είναι στραμμένη στην αυριανή κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League στη Nyon, όπου θα μάθουν την επόμενη ομάδα που θα βρεθεί στον φετινό Ευρωπαϊκό δρόμο τους.

Με διπλό στο Molineux έμειναν ζωντανοί για την τετράδα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com