Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξηγεί πως θα προετοιμαστούν οι Reds για τον αγώνα με την Arsenal

Ο Klopp εξηγεί πως θα προετοιμαστούν οι Reds για τον αγώνα με την Arsenal

Οι Reds πέρασαν από την έδρα της Wolves το βράδυ της Δευτέρας με 0-1 και τώρα έχουν πολλές μέρες στη διάθεση τους μέχρι την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Arsenal για την Premier League, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου.

Η Liverpool δεν θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς δεν έχει προκριθεί στα προημιτελικά του FA Cup και ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής κόντρα στην Chelsea πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια υπάρχει διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για το μεγάλο κενό που έχει μπροστά της η ομάδα:

“ Είναι περίεργο! Θα προπονηθούμε όμως κανονικά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτό είναι ξεκάθαρο. ” Είπε ο Γερμανός στο Sky Sports.

“ Ίσως έχουν δύο ή τρεις μέρες ρεπό, θα πάνε στις εθνικές, όμως θα προπονηθούμε κανονικά αύριο, την Παρασκευή και το Σάββατο. ”

“ Στη συνέχεια θα πάνε στις εθνικές τους ομάδες, γιατί πρέπει να δώσουν τρία παιχνίδια. Δεν γίνεται να έχουν μια εβδομάδα ξεκούρασης ή κάτι παρόμοιο. ”

“ Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε καθόλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως είναι καλό που δεν θα έχουμε κάποιον αγώνα, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Θα πάμε στη διακοπή με ένα καλό συναίσθημα, το οποίο έχουμε αυτή τη στιγμή.”

Οι Reds θέλουν να αξιοποιήσουν την διακοπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com