Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γίνεται συνεργάτης της FSG ο LeBron James!

Γίνεται συνεργάτης της FSG ο LeBron James!

Ο LeBron James είναι έτοιμος να γίνει συνεργάτης της Fenway Sports Group, στην οποία ανήκει η Liverpool, καθώς το ιστορικό deal μεταξύ FSG και RedBird Capital του Gerry Cardinale είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί, μόλις λάβει την σχετική έγκριση του MLB.

Όπως αποκάλυψε η Boston Globe, ο σταρ των Los Angeles Lakers, μαζί με τον business partner του, Maverick Carter, θα γίνει συνιδιοκτήτης των Boston Red Sox, ομάδα ιδιοκτησίας της FSG, στο πλαίσιο του deal των ιδιοκτητών της Liverpool με την RedBird.

Ο Carter διατηρεί χρόνια φιλία με τον James και ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αγοράσει ένα ποσοστό της Liverpool το 2011. Μια επένδυση που τον έχει δικαιώσει, όπως αποδείχθηκε.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η πώληση του 10% της FSG στην RedBird έναντι £750 εκατομμυρίων.

Η Fenway Sports Group ήθελε εδώ και αρκετό καιρό να συνεργαστεί με μια ακόμη μεγάλη δύναμη, η οποία αρχικά φάνηκε πως θα είναι η RedBall, όμως οι συζητήσεις των δύο πλευρών διακόπηκαν οριστικά τον Ιανουάριο για διάφορους λόγους.

Ο ρόλος που θα έχει ο LeBron αναμένεται να είναι σημαντικός, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Όσο αφορά την συνεργασία της FSG με την RedBird, αυτή δεν θα προσφέρει άμεση οικονομική ενίσχυση στην Liverpool ή στους Red Sox, όμως θα βοηθήσει το πλάνο των ιδιοκτητών των Reds για δημιουργία ενός αθλητικού δικτύου, στα πρότυπα της Red Bull.

FSG και Jürgen Klopp μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com