Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα αποφασίσει ο Klopp αν θα παίξει στο EURO ο van Dijk»

«Δεν θα αποφασίσει ο Klopp αν θα παίξει στο EURO ο van Dijk»

Ο Virgil van Dijk παραμένει τραυματίας από τον περασμένο Οκτώβριο και την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, η οποία πηγαίνει καλά, με τον αμυντικό να προπονείται ατομικά σε χαλαρούς ρυθμούς στα γήπεδα του Kirkby.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε το Σάββατο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ολλανδός με την χώρα του στο EURO, τονίζοντας πως αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου πιθανό, αφού δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα επιστροφής.

Ο τεχνικός των Oranje, Frank De Boer είχε δηλώσει προ ολίγων μηνών, πως αν η αποθεραπεία του Virgil κυλήσει ομαλά και χωρίς κάποιο πρόβλημα, θα μπορέσει να αγωνιστεί στο EURO του καλοκαιριού.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Klopp θα ήθελε να μην πάρει μέρος ο καλύτερος αμυντικός του στην διοργάνωση του καλοκαιριού και να τον έχει διαθέσιμο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Σήμερα όμως, η Ολλανδική, De Telegraf αναφέρει σε δημοσίευμα της, πως δεν θα αποφασίσει ο Γερμανός προπονητής των Reds, αν θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα ο van Dijk και ούτε θα μπορέσει να του το απαγορέψει.

Οι Ολλανδοί ισχυρίζονται πως η απόφαση αναφορικά με την συμμετοχή του 29χρονου στο EURO δεν έχει παρθεί μέχρι και σήμερα και υπάρχουν ελπίδες συμμετοχής, αν το επιθυμεί ο ίδιος και αν φυσικά είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Virgil van Dijk απουσιάζει από τον Οκτώβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com