Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προπονήθηκε το Σάββατο ο Bobby Firmino

Δεν προπονήθηκε το Σάββατο ο Bobby Firmino

Η Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου συνέχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας εναντίον της Wolves, με τον Bobby Firmino να μένει ξανά εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο.

Ο επιθετικός αποκόμισε το πρόβλημα του στην εντός έδρας ήττα από την Chelsea και έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Fulham και RB Leipzig. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός, όμως όπως όλα δείχνουν, θα τον κρατήσει εκτός και από την αναμέτρηση του Molineux.

Ακόμη και αν ο Βραζιλιάνος προπονηθεί την Κυριακή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Λύκους, με τον Jürgen Klopp να θέλει μα του δώσει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται, ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Ο Bobby θα εκμεταλλευτεί το κενό που έχουν οι Reds το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς και την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών, ώστε να είναι πανέτοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Arsenal στις 3 Απριλίου.

Στην επίθεση των Reds αντί του Firmino, θα ξεκινήσει ξανά ο Diogo Jota, μαζί με τους Sadio Mane και Mohamed Salah.

Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάποια άλλη καινούρια απουσία στην τελευταία προπόνηση της Liverpool, με τον Γερμανό προπονητή να ελπίζει πως θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ξανά την ίδια αμυντική γραμμή.

Thiago Alcantara και Ozan Kabak στην προπόνηση του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com